|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dominho555 kandydat

|
Posted: Fri 22 May 2020, 11:01 Post subject: Ubrania ciążowe |
|
|
| Witajcie, poszukiwany sklep oferujący dobrej jakości ubrania ciążowe. Cena nie gra roli, a bardziej istotna jest jakość. |
|
| Back to top |
|
 |
omel33 maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
Juleńka bywalec

|
Posted: Mon 1 Jun 2020, 23:11 Post subject: |
|
|
| Zajrzyjcie na ofertę sklepu internetowego Coolmama - oferują dobrej jakości polską odzież - topy,spodnie czy sukienki ciążowe . Ceny są atrakcyjne i to dobre ubrania dla kobiet które szczególnie dbają o komfort |
|
| Back to top |
|
 |
elabarbara gaduła

|
Posted: Mon 8 Jun 2020, 8:11 Post subject: |
|
|
| Czy kupowałyście specjalnie odzież ciążową w ciąży czy raczej większą rozmiarowke czy też chodziłyście w tym co przed ciążą? Bo ja szukam coś dla siebie i jak na razie ciekawe oferty znalazłam na tej stronie https://fashionpolska.pl/odziez-ciazowa . Czy zasadniczo kupowaliście ciuszki większe i w tym chodziliście ? |
|
| Back to top |
|
 |
luciah gaduła

|
Posted: Mon 2 Jan 2023, 15:10 Post subject: |
|
|
wiesz co ja nie przepadałam nigdy za ciażówkami po prostu kupuję większe dresy bardzo fajne są od Hibou i co lepsze nadadzą się zarówno na czas ciąży jak i po niej  |
|
| Back to top |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Posted: Fri 13 Jan 2023, 9:13 Post subject: |
|
|
| Wiele osób też zamawia pasy poporodowe od https://orirose.pl/ . Widziałam właśnie, że ten sklep posiada dosyć atrakcyjną ofertę, więc może akurat tutaj znajdziecie coś dla siebie, co do cen to nie są one jakieś zbyt wysokie |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce