| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

natkawal76 kandydat

| 

Wysłany: Czw 7 Gru 2017, 10:11    Temat postu: Winda dla rodziców | 
				     | 

| 

| Kiedyś nawet nie myślałam o takim czymś jak winda w domu, jednak pewnie większość z Wam ma problemy ze swoimi rodzicami na starość. Nie mogą swobodnie chodzić lub sprawia im to dość duży problem. Dlatego zdecydowałam się aby im pomóc i zmontować https://relaxmindandbody.pl/masaz-dla-dwojga.  Popisałam do kilku firm i otrzymałam wycenę. Nie jest to tanie jednak na potrzeby domowe nie są one również tak skomplikowane jak w przypadku wind w szpitalach lub hotelach. Wybrałam jedną z firm i muszę powiedzieć, ze winda sprawuje się super. Od teraz rodzice mogą jak dawniej korzystać z domu zarówno jej dolnej jak i górnej część. Montaż przebiegł sprawnie, szybko i ekipa wiedziała co robi co było dla mnie najważniejszy żeby jak z niektórymi pseudo fachowcami nie musiałam się kłócić. Jeśli zastanawiacie się nad takim rozwiązaniem polecam. Pamiętajcie tylko ze do tego potrzeba ludzi z doświadczeniem a nie takich, którzy dają najtańszą ofertę na rynku i za wszelką cenę chcą pozyskać klienta. Rodzice zadowoleni, ja również bo troszkę obowiązków mi odeszło, a przede wszystkim są znowu samodzielni a nie zależni od innych | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

dyzio69 bywalec

| 

Wysłany: Pią 20 Wrz 2019, 21:22    Temat postu: tż | 
				     | 

| 

| też myślę o założeniu czggoś takiego dla rodziców. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Kamilka75 gaduła

| 

Wysłany: Pon 23 Wrz 2019, 10:28    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| A no widzisz, my też mamy zakładać w domu rodziców. W końcu udało nam się kondygnację górną zrobić i oni chcą zostać na dole, a my mamy lecieć do góry. I w razie co, mogą do nas normalnie podjechać, nie są na dole uwięzieni. Świetna sprawa. Chyba od http://www.lift.pl/ zamówimy tę windę. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

nannie10 początkujący

| 

Wysłany: Sro 25 Wrz 2019, 15:02    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Nie wiedziałam, że jest to możliwe. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

tomek454e początkujący

| 

Wysłany: Sro 30 Gru 2020, 19:24    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Taka winda dla osób niepełno sprawnych albo starszych to ogromne ułatwienie i polepszenie komfortu życia. Na zachodzie jest to dużo bardziej popularne niż u nas. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

dyzio69 bywalec

| 

Wysłany: Sro 12 Maj 2021, 17:51    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Nic dziwnego, że szukacie uproszczeń dla swoich rodziców. To, co się dziś dzieje, to jest jakaś masakra. Osoby niepełnosprawne nie mają w Polsce łatwego życia. Jednak muszą walczyć, bo co im pozostało? Dodam może od siebie, że nie wiem, gdzie znajdziesz takie windy, czy podnośniki, ale na pewno w sklepie Nieograniczeni https://nieograniczeni.com/ możesz kupić sporo sprzętu. Uważam, że to może Wam się przydać. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

motylek10 początkujący

| 

Wysłany: Pon 24 Paź 2022, 18:01    Temat postu:  | 
				     | 

| 

W sumie dla mnie winda to ważna sprawa, ale tak naprawdę części do wind osobowych to dla mnie coś ciekawego i chciałabym dowiedzieć się, jak z tym wszystkim podziałać. Nie wiem, to jakoś wszystko dla mnie jest kompletnie niezwiązane z samą sobą, ale jednak muszę mieć windę. Dlatego ciekawa jestem wskazówek. Czy to jednak jest dla Was? Jak uważacie, co powinnam kupić w 1 kolejności? _________________ lampy wiszące | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

jezyk maniak

| 

Wysłany: Nie 24 Lis 2024, 13:54    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Drzwi kabinowe i szybowe są kluczowym elementem każdej windy. Jeśli potrzebujesz niezawodnych części zamiennych, sprawdź ofertę na https://eliftmarket.pl/czesci-zamienne-drzwi-kabinowe-szybowe/. Dzięki szerokiemu wyborowi produktów łatwo znajdziesz odpowiednie komponenty do Twojego urządzenia. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

aania992 uzależniony

| 

Wysłany: Pią 6 Gru 2024, 15:41    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Krzesełka schodowe to urządzenia stworzone z myślą o osobach starszych i niepełnosprawnych, które mają trudności z pokonywaniem schodów. Dzięki prostemu systemowi montażu i łatwej obsłudze, stają się one nieocenioną pomocą w codziennym życiu. Sprawdź pełną ofertę na https://www.plawia.pl/ . | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

westeroswinterfell maniak

| 

Wysłany: Wto 21 Sty 2025, 14:39    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| 

| 

| Powrót do góry |