|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Shyanne początkujący

|
Posted: Wed 20 Nov 2019, 11:27 Post subject: prezent |
|
|
| Dzień dobry. Za kilka tygodni będzie rocznica ślubu moja i żony. Chcę jej zamówić coś wyjątkowego. dużo pozytywnych opinii ma prezent na rocznicę ślubu więc też skorzystam z tej oferty |
|
| Back to top |
|
 |
densy uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
AgnesPokor kandydat

|
Posted: Wed 19 Feb 2020, 13:15 Post subject: |
|
|
A dla faceta co polecacie kupić? Ja się zastanawiam nad takimi pojazdami elektrycznymi https://velex.pl/pl/ Co na ten temat myślicie? Jest to Waszym zdaniem rozwiązanie warte uwagi? Trochę drogi prezent, ale 30 kończy się w końcy raz w życiu  _________________ Ufaj swoim instynktom, ale się im nie poddawaj - przypomniała sobie jego słowa. - Nie reaguj na strach, tylko na zagrożenie. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce