| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| Stokrotka01 kandydat

| 

|  Wysłany: Sro 1 Lip 2020, 11:05    Temat postu: bhp |   |  
				| 
 |  
				| Znacie usługi bhp Rawicz? Myślę, że skorzystam, bardzo spodobała mi się oferta i słyszałam dobre opinie o tej firmie |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| MESIgoal kandydat

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| kaszabarabasza bywalec

| 

|  Wysłany: Wto 28 Lip 2020, 9:47    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Usługi BHP? A nie chodzi wam o jakieś sklepy z odzieżą ochronną? Bo ja znam taki sklep - https://bhp-stempien.pl/ gdzie kupowałam kilka takich rzeczy. Mają tam buty, okulary, i inne ubrania ochronne. Odpowiednie według przepisów BHP i w dodatku w dobrej cenie. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| westeroswinterfell maniak

| 

|  Wysłany: Wto 25 Maj 2021, 11:35    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Moim skromnym zdaniem amortyzator bezpieczeństwa niejednokrotnie mogą uratować życie w pracy. Jeśli szukacie jakościowych produktów w postaci amortyzatorów bezpieczeństwa, czy linek lub kasków ochronnych, to warto uderzyć do sklepu internetowego pod linkiem protekt.pl. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Amira kandydat

| 

|  Wysłany: Wto 25 Maj 2021, 11:48    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jest taki krótki żart: BHP? Nie, nie słyszałem. Szkoda tylko, że często firmy zatrudniając pracownika każą im podpisać, że przeszli szkolenie BHP, a takiego szkolenia w życiu na oczy nie widzieli.

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| szymon_szo początkujący

| 

|  Wysłany: Sro 2 Cze 2021, 12:33    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Z wyposażenia bhp posiadam już chyba wszystko, ostatnio zainwestowałem w spodnie robocze Snickers https://optimumbhp.pl/Spodnie-robocze-Snickers-c2595 i od razu poczułem się jak profesjonalista. Teraz brakuje mi jeszcze tylko trochę umiejętności i doświadczenia. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Formica1234 bywalec

| 

|  Wysłany: Wto 15 Cze 2021, 13:49    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Warto mieć zrobione szkolenia bhp. Tak samo jak warto posiadać uprawnienia budowlane one są jednymi z najcenniejszych na rynku bo to one uprawniają do samodzielnego projektowania oraz kierowania robotami budowlanymi. Z nimi jest wiele możliwości i można wiele osiągnąć zawodowo. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Margolcia33 maniak

| 

|  Wysłany: Pon 14 Mar 2022, 21:10    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Kiedy tak naprawdę chodzi o same kwestie BHP to ja również jestem zdania, ze bardzo ważną sprawą jest to aby wiedzieć dokładnie jak najwięcej także o sprzęcie ochrony układu oddechowego. Jeśli ktoś jest tymi kwestiami zainteresowany to na stronie https://znaki-bhp.pl/sprzet-ochrony-ukladu-oddechowego-zgodny-z-norma-pn-en-133 bardzo dokładnie to zostało wyjaśnione. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| andżelisia1 maniak

| 

|  Wysłany: Pon 7 Lis 2022, 11:53    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Zawsze też można postawić na dawpol . Jak dla mnie to można tutaj kupić naprawdę porządną odzież i co ważne cena nie jest jakaś wygórowana |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Kazikdobry uzależniony

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |