Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Na zakupy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hyge
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 21 Sty 2020, 20:48    Temat postu: Na zakupy Odpowiedz z cytatem

Gdzie uda mi się znaleźć designerskie wózki na zakupy? Ostatnio widziałam podobny gadżet tutaj https://rolsersklep.pl/ będąc w galerii i nie ukrywam,że zamarzyło mi się takie cudeńko. Może znacie strony gdzie uda mi się takie dostać. Liczę na waszą pomoc.

Ostatnio zmieniony przez hyge dnia Sob 25 Sty 2020, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Babel
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 22 Sty 2020, 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wózek na zakupy powinien być funkcjonalny, nie designerski. Na 3 kołach jest zdecydowanie lepszy od takiego na standardowych 2.
lizzie15
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 22 Sty 2020, 20:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, na 3 kółkach jest wygodniejszy. Ważne też jest to by kółka obkręcały się w okół własnej osi. Łatwiej będzie nad nim zapanować.
Powrót do góry
vogelsang2
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 25 Sty 2020, 16:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja myślę, że Twoi znajomi na pewno coś Ci doradzą. Pytałeś ich w ogóle o to?
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 6 Lut 2020, 19:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja najczęściej na zakupy to wyruszam do internetu i jestem przekonana, że większość z nas tak robi. Jednak zanim zdecyduję się na takie zakupy to po przeczytaniu https://www.cashbill.pl/blog/platnosci-online/jak-bezpiecznie-placic-karta-w-internecie/ jestem zdania, że warto i należy pamiętać o kwestiach bezpieczeństwa gdy płacimy kartą w internecie.
Powrót do góry
Frania25
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 12 Lut 2020, 8:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak chodzi o zakupy to ja jakiś czas temu znalazłam bardzo ciekawą stronę jaką jest https://www.bee.pl/9026-slodycze-i-przekaski jest tutaj bardzo dużo ofert na zdrową żywnosć a w tym wszystkim znalazło się miejsce na zdrowe przeąski i słodycze.
Powrót do góry
Gibran4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 25 Kwi 2020, 16:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czego potrzebujecie? Może porządnego etui na telefon? Każdemu na pewno to się to przyda:) Myślę, że postawienie na zakupy online będzie najlepszym rozwiązaniem. Sprawdźcie sobie tu propozycje od https://etuistudio.pl/4825-etui-na-iphone-x Znajdziecie tu także szkła hartowane.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: