Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Książka
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Michalina89
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 31 Aug 2021, 10:22    Post subject: Książka Reply with quote

Hej.
Powiem wam, że wakacje minęły tak szybko, że człowiek nawet nie wie kiedy. Teraz przygotowuje się psychicznie na rozpoczęcie roku szkolnego. Dobrze, że mam zakupione wszystkie podręczniki szkolne dla swoich dzieci. Jeżeli takie zakupy są jeszcze przed wami, to zachęcam was do zajrzenia na stronę https://www.taniaksiazka.pl/nowe-lustra-swiata-klasa-3-podrecznik-zakres-podstawowy-i-rozszerzony-anna-janus-sitarz-p-474871.html Moim zdaniem, mają najciekawszą ofertę i szalenie niskie ceny.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
kamiilionek
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 31 Aug 2021, 11:16    Post subject: Reply with quote

Nie ma dzieci więc problem podręczników mnie nie interesuje. Jeśli mowa o książkach dla mnie to uwielbiam fantastykę i książki przyrodnicze. ostatnio kupiłem sobie książeczkę o pająkach. Lubię czytać o przyrodzie głównie zwierzętach.
Poza tematem. Polecam wpis do prezent dla gości weselnych. Oto link http://niesamowityprezent.pl/index.php/aktualnosci/106-prezent-dla-gosci-weselnych Podają przykłady ciekawych upominków doskonałych na rozmaite okazje. Warto przeczytać również pozostałe wpisy. Szczerze polecam!!
Back to top
View user's profile Send private message
robyn.feest
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 31 Aug 2021, 12:02    Post subject: Reply with quote

Czytacie również thrillery? To mój ulubiony gatunek księżek.
Back to top
kamionka
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 2 Sep 2021, 7:04    Post subject: Reply with quote

Jesli chodzi o ulubiony gatunek, to u mnie zdecydowanie science fiction uśmiech no i ostatnimi czasy tworczosc Lema. Nawet bylam na fajnym festiwalu https://culture.pl/pl/wydarzenie/glos-lema-w-sercu-wiednia Instytut Adama Mickiewicza naprawde perfekcyjnie to wszystko zorganizował
Back to top
dawid_emzet
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 2 Sep 2021, 8:30    Post subject: Reply with quote

Ja czytam ciągle nowe pozycje książkowe, w wakacje zazwyczaj udaje mi się przeczytać więcej niż w ciągu reszty roku
Back to top
Aniela1
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 6 Sep 2021, 17:55    Post subject: Reply with quote

Jeśli chcecie kupować podręczniki lub inną literaturę to warto skorzystać z programu cashbackowego net-pocket. To świetne opcja moim zdaniem, ponieważ każdy sklep oddaje nawet do 20%. Chyba nie ma korzystniejszych zakupów uśmiech
Back to top
marianne.price
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 7 Sep 2021, 1:50    Post subject: Reply with quote

Jakie książki lubicie czytać najbardziej? Pozdrawiam! Very Happy
Back to top
uzka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 10 Sep 2021, 13:51    Post subject: Reply with quote

Jeśli interesuje Cię fantastyka, to myślę, że książka "Bardziej fiction niż science" Przybyłowskiej Małgorzaty https://wydawnictwopoligraf.pl/1504/przybylowska-malgorzata/bardziej-fiction-niz-science.html wpadnie Ci w oko. Czytając ją bardzo dużo rzeczy się dowiedziałam, nie spodziewałam się, że wiele z nich będzie aż tak mnie interesować.

Last edited by uzka on Wed 15 Sep 2021, 8:08; edited 1 time in total
Back to top
danny73
początkujący
początkujący

PostPosted: Sat 11 Sep 2021, 9:28    Post subject: Reply with quote

Bardzo ciekawe. Pozdrawiam! Very Happy
Back to top
andżelisia1
maniak
maniak

PostPosted: Sun 13 Mar 2022, 13:25    Post subject: Reply with quote

Co do książek dla dzieci to bardzo spodobała się mojej córce książka "Sanoko. Psst! Czy zdradzić ci moją tajemnicę?". Jest to naprawdę mądra książka dla dzieci do czytania, dodatkowo uczy ona o przyjaźni i zdobywaniu pewności siebie. Jest ciekawie napisana, bardzo dobrze się ją czyta
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce