Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Mikrofon do komputera

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasiunia33
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 29 Sty 2022, 22:44    Temat postu: Mikrofon do komputera Odpowiedz z cytatem

Hejka,
potrzebuję kupić mikrofon do komputera - chcę pogadać po angielsku z ludźmi i w ten sposób nauczyć się tego języka w praktyce. Jaki więc mikrofon do 100 zł polecacie? Czy ta kwota wystarczy na zakup takiego sprzętu, na którym będzie mnie dobrze słychać, bez jakiś szmerów czy trzasków?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bezniku
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 31 Sty 2022, 22:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mikrofon do 100 złotych? Spokojnie, sam mikrofon do takiej kwoty spokojnie się znajdzie. Wybierz taki z wygodnym, stabilnym statywem oraz w miarę możliwości z długim kablem - będzie wygodniej. Są takie, co mają kabel 1.5m - a to już naprawdę wystarczająco. No chyba, że chcesz mobilny mikrofon? to sprawdź ten: Boya By-M1 Pro - jest serio ok!
Powrót do góry
Pala
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 1 Lut 2022, 19:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego co zauważyłam na YT czy Twitchu, to wielu streamerów ma ten mikrofon: Trust GXT 232 Mantis streaming i patrząc po opiniach w internecie - jest to naprawdę udany model za bardzo niewielkie pieniądze! Już za 80 złotych można go dostać, nawet z przesyłką!
Myślę, że to może być dobry wybór?

No i do tego jakieś słuchawki, najlepiej nauszne, ale to już są droższe rzeczy:)
Powrót do góry
Bruxia
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 2 Lut 2022, 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja szukam takiego do gier
Powrót do góry
Malina99
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 28 Kwi 2022, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

idealny mikrofon do gier i nagrywania to Genesis Radium 600. mozna go zawsze schowac w walizce. nagrywa ladny czysty dzwiek bez szmerow.
Powrót do góry
pinkki
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 2 Maj 2022, 9:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam taki połączony z słuchawkami, do rozmów na skypie jest idealny
Powrót do góry
CheBuratino
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 2 Maj 2022, 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki za radę. Czas kupić sobie nowy mikrofon do nagrywania.
Powrót do góry
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 9 Sty 2023, 9:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zainwestuj rownież w soundbar. Tak się składa, ze na stronie https://vinyllove.pl/soundbary-z-dolby-atmos-ranking/ pojawił się właśnie ranking, który z pewnością zainteresuje cię równie mocno, jak mnie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: