Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

adwokat gdańsk

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
roslinka123
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 6 Gru 2019, 15:14    Temat postu: adwokat gdańsk Odpowiedz z cytatem

Cześć i czołem! Wiecie może gdzie mógłbym znaleźć jakiegoś porządnego adwokat gdańsk? Mój brat będzie potrzebował naprawdę dobrego obrońcy. Co sądzicie o podlinkowanym? Nada się?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gibran4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 17 Gru 2019, 21:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zależy też czego konkretnie potrzebujecie. Jest też w sumie wiele firmy, które kompleksowo pomagają przy różnych sprawach. Kancelaria rozwodowa gdynia pomogła mojej znajomej i na pewno to miejsce spokojnie mogę polecić każdemu. Jeżeli będziecie szukać pomocy z zakresu prawa rodzinnego i opiekuńczego, a także innego, to skontaktujcie się z Panią Natalią Zielmachowicz.
Powrót do góry
Blondi
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 3 Sty 2020, 22:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o prawa karne, to polecam usługi pani adwokat Magdaleny Karaczun - http://karaczun.com.pl/ . Specjalizuje się w tej tematyce, a szczególnie w obronie w sprawach karnych, karnoskarbowych i w sprawach o wykroczenia, bierze udział w postępowaniu przygotowawczym oraz udział w przesłuchaniach na policji, jest możliwość obrony skazanego w postępowaniu wykonawczym, a także złożenie wniosku o odroczenie wykonania kary, o przerwę w odbywaniu kary, lub o warunkowe zwolnienie. Pani Karaczun sporządza także prywatne akty oskarżenia, odpowiedzi na akty oskarżenia, apelacji, zażaleń, kasacji itp. oraz reprezentuje osoby pokrzywdzone przestępstwem.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: