Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

depresja leczenie niekonwencjonalne

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dolar11
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 20 Lis 2019, 12:32    Temat postu: depresja leczenie niekonwencjonalne Odpowiedz z cytatem

Co myślicie o depresja leczenie niekonwencjonalne? Myślicie, że takie metody się sprawdzają lepiej niż tradycyjne sposoby? Szukam jakiś informacji, bo w przypadku mojego znajomego jest problem właśnie ze skutecznością leczenia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
re5bect
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 28 Lis 2019, 21:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja czytam artykuły w tym zakresie. Mnóstwo ciekawych rzeczy można się w taki sposób dowiedzieć.
Juleńka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 30 Sty 2020, 0:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Depresja jest jak taki cień, który za nami chodzi - nie zauwazamy go a jednak wkrada sie w nasze zycie .... jesli jestescie z okolic Warszawy to polecam wybrac sie do kliniki Medox https://medox.org.pl w Nowym Modlinie . Warto leczyc depresje u profesjonalnych psychologów.
Powrót do góry
omel33
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 30 Sty 2020, 10:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem jeśłi chodzi o leczenie depresji, to chyba mimo wszystko najskuteczniejsze są leki. Jeśli hcecie wiedziec jaki jest ich podział oraz działanie, polecam wam zajrzeć tutaj https://apteline.pl/artykuly/leki-antydepresyjne-podzial-i-dzialanie . Na stronie jest wszystko przejrzyście rozpisane i na pewno znajdziecie tu wiele odpowiedzi na ten temat
Powrót do góry
tigerr
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 19 Lis 2020, 9:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawet gdybym chciała to nie umiem pomóc bo nie jest to moja dziedzina. Ale nie jestem za takimi niekonwencjonalnymi metodami. Wolę bardziej sprawdzone i od lat stosowane metody leczenia depresji. Jak chcecie czegoś więcej się na ten temat dowiedzieć, to na tej stronie https://lekarzebezkolejki.pl/blog/jak-rozpoznac-depresje-jak-leczyc-depresje/w-884 znajdziecie bardzo ciekawie napisany blog właśnie na temat depresji
Powrót do góry
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 30 Paź 2021, 10:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To już przecież w dużej mierze zależy właśnie od Waszego podejścia. Moim zdaniem ciekawym pomysłem mogłoby być na pewno postawienie na takie rozwiązania jak chociażby https://psychomedic.pl/psychiatra-wroclaw/ bo w ten sposób będziecie w stanie jeszcze skuteczniej wyjść na prostą.
Powrót do góry
miśkaa
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 20 Lis 2021, 23:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy niech leczy się ja uważa, ale ja osobiście akurat wolę w nowoczesny sposób zadbać o siebie, żeby mieć pewność że wszystko zrobiłam to co mogłam. Depresja mnie już w szkole zaczęła łapać, ale pomogło mi tutaj wyjście do ludzi oraz suplementacja sanprobi stress. I z dnia na dzień czułam się coraz lepiej.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: