|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sktom gaduła

|
Wysłany: Sro 31 Mar 2021, 13:32 Temat postu: Kursy żeglarskie |
|
|
Czy ktoś z was zna jakąś firmę, która oferuje kursy żeglarskie ? Zastanawiam się ostatnio nad tym i szukam kogoś sprawdzonego. Rozmawiałem o tym ze swoim znajomym i ten polecił mi taki link. Myślicie, że faktycznie warto skorzystać z ich oferty? A może macie jakieś inne propozycje? Koniecznie dajcie znać, czekam na wasze odpowiedzi. _________________ Czasem brutalna prawda działa lepiej niż miękkie słówka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
v33kkk bywalec

|
Wysłany: Sro 31 Mar 2021, 20:30 Temat postu: |
|
|
Ja bym szukaj w Gdyni. Tam jest kilka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
oswald.jacobson początkujący

|
Wysłany: Czw 31 Sie 2023, 12:37 Temat postu: |
|
|
Jestem miłośnikiem żaglówek i również zastanawiam się nad wzięciem udziału w kursie żeglarskim! Z tego artykułu - http://www.nowezyciepabianic.pl/2023/08/30/lubisz-sporty-wodne-oto-propozycje-kursow-ktore-na-pewno-cie-zainteresuja/ dowiedziałem się, że takie kursy są organizowane zarówno dla początkujących, jak i dla osób, które już miały swoją pierwszą styczność z żeglarstwem i chcą udoskonalić swoje umiejętności. Są różne opcje jeśli chodzi o długość trwania takiego kursu - można wziąć udział w kursie weekendowym, jeśli komuś zależy na czasie! Na takim kursie można nauczyć się podstawowej obsługi żaglówki, manewrowania, a także zasad bezpieczeństwa na wodzie. Czy ktoś z was brał może kiedyś udział w takim kursie i chciałby się podzielić swoimi wrażeniami z niego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|