Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slawekw1 początkujący

|
Wysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:13 Temat postu: Szukam poradnika ślubnego |
|
|
Poszukuję ciekawego poradnika ślubnego: co, kiedy trzeba zaplanować, najchętniej darmowego. Czy możecie polecić mi jakiś dobry i sprawdzony? |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:16 Temat postu: |
|
|
internet. strony o tematyce ślubnej są podane często terminy
tu na forum jak się po wątkach porozglądasz też się dowiesz jak to u innych bywa ( bo się często i bardzo czasowo różni ) niezmienne jest tylko to,że papierów do ślubu potrzebnych i protokołu ślubnego nie spiszesz wcześniej niż 3 miesiące przed ślubem _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
slawekw1 początkujący

|
Wysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:38 Temat postu: poradnik |
|
|
Forum to nie dla mnie za dużo czasu musiałbym poświęcić aby całą potrzebną wiedzę zebrać
Nie wiesz że my mężczyźni jesteśmy leniwi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:38 Temat postu: Re: Szukam poradnika ślubnego |
|
|
slawekw1 napisał: | Poszukuję ciekawego poradnika ślubnego: co, kiedy trzeba zaplanować, najchętniej darmowego. Czy możecie polecić mi jakiś dobry i sprawdzony? |
2,99zł dokladnie
w kazdym numerze magazynu (miesiecznika) "Młoda Para", na koncu, sa 2 strony, zwykle jak nie te same to bardzo podobne, z wykazem co kiedy gdzie i jak. Moze to nie tutorial dla bezmyslnych, ale daje podstawowe wskazowki.
+ fora internetowe i strony/portale slubne. Tam sa takie niezbedniki. wystarczy sie rozejrzec.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:45 Temat postu: Re: poradnik |
|
|
slawekw1 napisał: | Forum to nie dla mnie za dużo czasu musiałbym poświęcić aby całą potrzebną wiedzę zebrać
Nie wiesz że my mężczyźni jesteśmy leniwi  |
a jednak tu jesteś
mi też się wydawało,że można zorganizować wszystko łątwo,szybko i wogóle.. ale jak się data zbliża to coraz więcej rzeczy nagle zaczyna brakować.. bo wtedy myślisz o drobiazgach a nie o rzeczach ,które wiedzą wszyscy i piszą o tym wszędzie.. czyli kościół,sala i orkiestra
ja też jestem czasami leniwa...dlatego wolę posiedzieć przy kompie i na bierząco wiedzieć i jeszcze za ile, na ile itd. i to wszystko w jednym miejscu...niż się potem zdziwić że czegoś brak

Ostatnio zmieniony przez dorotam dnia Czw 8 Kwi 2010, 21:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:48 Temat postu: |
|
|
Leniwi czy nie, polecałabym raczej opcję szukaj i google.
Też bywam leniwa. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eliza bywalec

|
Wysłany: Czw 8 Kwi 2010, 20:47 Temat postu: |
|
|
opieranie sie na jednym poradniku to dla mnie wątpliwe...
wole mieć wiele róznych opini do porównania i dalteg forum ejst najlepsze
pozatym jeśli jakieś wątpliwości masz któych nie ma w poradniku możęsz tu zapytać a ktoś Ci na pewno odpowie
a na forum opcja szukaj i znajdujesz na pewno wszsytko co ebdize Ci potrzebne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Czw 8 Kwi 2010, 21:43 Temat postu: |
|
|
ślub to nie opcja dla leniwych tzn. ślub i wesele na leniwo nie mógłby się udać dokładnie tak, jak się chce.... więc życzę więcej samozaparcia ..... i polecam forum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 8 Kwi 2010, 22:09 Temat postu: |
|
|
Każdy poleca
Wszędzie może być inaczej, dużo zależy od księdza, wymagań dotyczących sali, orkiestry, etc. Potem skąd się jest (Polska-zagranica), czasu do ślubu. Długo wymieniać. Nie ma chyba uniwersalnego poradnika. A lektura forum, zwłaszcza pod względem własnych spraw, bardzo dużo ułatwia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eliza bywalec

|
Wysłany: Pią 9 Kwi 2010, 19:59 Temat postu: |
|
|
i sławek się pewnie tak zniechęcił tym ile tego jest że jeszcze zrezygnuje ze ślubu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|