Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Szukam poradnika ślubnego
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
slawekw1
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:13    Temat postu: Szukam poradnika ślubnego Odpowiedz z cytatem

Poszukuję ciekawego poradnika ślubnego: co, kiedy trzeba zaplanować, najchętniej darmowego. Czy możecie polecić mi jakiś dobry i sprawdzony?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dorotam
guru
guru

PostWysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

internet. strony o tematyce ślubnej uśmiech są podane często terminy uśmiech
tu na forum jak się po wątkach porozglądasz też się dowiesz jak to u innych bywa ( bo się często i bardzo czasowo różni ) niezmienne jest tylko to,że papierów do ślubu potrzebnych i protokołu ślubnego nie spiszesz wcześniej niż 3 miesiące przed ślubem

Powrót do góry
slawekw1
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:38    Temat postu: poradnik Odpowiedz z cytatem

Forum to nie dla mnie uśmiech za dużo czasu musiałbym poświęcić aby całą potrzebną wiedzę zebrać uśmiech

Nie wiesz że my mężczyźni jesteśmy leniwi uśmiech
Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:38    Temat postu: Re: Szukam poradnika ślubnego Odpowiedz z cytatem

slawekw1 napisał:
Poszukuję ciekawego poradnika ślubnego: co, kiedy trzeba zaplanować, najchętniej darmowego. Czy możecie polecić mi jakiś dobry i sprawdzony?

2,99zł dokladnie Very Happy
w kazdym numerze magazynu (miesiecznika) "Młoda Para", na koncu, sa 2 strony, zwykle jak nie te same to bardzo podobne, z wykazem co kiedy gdzie i jak. Moze to nie tutorial dla bezmyslnych, ale daje podstawowe wskazowki.
+ fora internetowe i strony/portale slubne. Tam sa takie niezbedniki. wystarczy sie rozejrzec..
guru
guru

PostWysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:45    Temat postu: Re: poradnik Odpowiedz z cytatem

slawekw1 napisał:
Forum to nie dla mnie uśmiech za dużo czasu musiałbym poświęcić aby całą potrzebną wiedzę zebrać uśmiech

Nie wiesz że my mężczyźni jesteśmy leniwi uśmiech

a jednak tu jesteś uśmiech

mi też się wydawało,że można zorganizować wszystko łątwo,szybko i wogóle.. ale jak się data zbliża to coraz więcej rzeczy nagle zaczyna brakować.. bo wtedy myślisz o drobiazgach a nie o rzeczach ,które wiedzą wszyscy i piszą o tym wszędzie.. czyli kościół,sala i orkiestra

ja też jestem czasami leniwa...dlatego wolę posiedzieć przy kompie i na bierząco wiedzieć i jeszcze za ile, na ile itd. i to wszystko w jednym miejscu...niż się potem zdziwić że czegoś brak wesoły

uśmiech

Ostatnio zmieniony przez dorotam dnia Czw 8 Kwi 2010, 21:53, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Czw 8 Kwi 2010, 9:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Leniwi czy nie, polecałabym raczej opcję szukaj i google.

Też bywam leniwa.
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 8 Kwi 2010, 20:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

opieranie sie na jednym poradniku to dla mnie wątpliwe...

wole mieć wiele róznych opini do porównania uśmiech i dalteg forum ejst najlepsze uśmiech
pozatym jeśli jakieś wątpliwości masz któych nie ma w poradniku możęsz tu zapytać a ktoś Ci na pewno odpowie uśmiech

a na forum opcja szukaj i znajdujesz na pewno wszsytko co ebdize Ci potrzebne uśmiech
Powrót do góry
ruda87
guru
guru

PostWysłany: Czw 8 Kwi 2010, 21:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ślub to nie opcja dla leniwych język tzn. ślub i wesele na leniwo nie mógłby się udać dokładnie tak, jak się chce.... więc życzę więcej samozaparcia ..... i polecam forum język
Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Czw 8 Kwi 2010, 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy poleca Cool

Wszędzie może być inaczej, dużo zależy od księdza, wymagań dotyczących sali, orkiestry, etc. Potem skąd się jest (Polska-zagranica), czasu do ślubu. Długo wymieniać. Nie ma chyba uniwersalnego poradnika. A lektura forum, zwłaszcza pod względem własnych spraw, bardzo dużo ułatwia Wink
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 9 Kwi 2010, 19:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i sławek się pewnie tak zniechęcił tym ile tego jest że jeszcze zrezygnuje ze ślubu język
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: