Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
roslinka123 bywalec

|
Wysłany: Pią 25 Paź 2019, 12:01 Temat postu: Zabudowa balkonu |
|
|
Cześć wszystkim! Szukam jakiejś ekipy remontowej która ma w swojej ofercie zabudowy balkonów - słyszeliście o takiej? A może korzystaliście z ofert podlinkowanej firmy i możecie się podzielić opiniami? W galerii mają porządnie zrobione swoje projekty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Sob 13 Mar 2021, 15:36 Temat postu: |
|
|
Zobacz koniecznie przykładowe realizacje firmy Szklanorama Ci fachowcy oferują bardzo praktyczne i bardzo estetyczne rozwiązania takie jak np. bezramowa , zdejmowana i łatwa w czyszczeniu zabudowa balkonu , która powiększa przestrzeń użytkową mieszkania a nawet pozwala zorganizować bez problemu niewielki ogród zimowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
edin15te początkujący

|
Wysłany: Sob 13 Mar 2021, 17:52 Temat postu: |
|
|
Ja też się zastanwiam nad zabudową balkonu, ale nie wiem czy ma to sens _________________ Drzwi wewnątrzklatkowe z montażem |
|
Powrót do góry |
|
 |
hieronim101 początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
EmmaSS bywalec

|
Wysłany: Nie 21 Mar 2021, 12:14 Temat postu: |
|
|
Też tak myślę, no ale też zależy do jakich celów budowaliście, macie balkon. W przypadku balkonów w mieszkaniach to sporo osób, w tym i ja, przeznacza balkon jak miejsce dla kota, mój latem spędza tu całe dnie. Musiałam więc zadbać o to żeby balkon był bezpiecznym dla niego miejscem. Znalazłam tak firmę https://sieci-siatki.pl/pilkochwyty/ i proponowane tu siatki sportowe, także i siatki zabezpieczające na balkon. Pewnie i wielu z was te powinny się przydać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sipes.lupe początkujący

|
Wysłany: Pon 22 Mar 2021, 11:25 Temat postu: |
|
|
Najlepszym rozwiązaniem do zabudowy będzie poliwęglan. |
|
Powrót do góry |
|
 |
randi kandydat

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2021, 10:56 Temat postu: |
|
|
sipes.lupe napisał: | Najlepszym rozwiązaniem do zabudowy będzie poliwęglan. |
Tak, tez uważam, że to będzie najlepszy materiał na zabudowę balkonu. Zobacz na przykład ten poliwęglan lity 5mm. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Romek44 gaduła

|
Wysłany: Wto 23 Maj 2023, 8:44 Temat postu: |
|
|
Należy skrupulatnie rozważyć, które rozwiązania będą najbardziej korzystne. Jednym z potencjalnych pomysłów jest zastosowanie siatek ochronnych w ogrodzie. Strona https://sieci-siatki.pl/siatki-ochronne/ oferuje więcej informacji na ten temat. Co sądzicie na ten temat? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Czw 25 Maj 2023, 14:57 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem, warto również rozważyć takie rozwiązanie jak zabudowy tarasów Warszawa, jeżeli chcecie się jakoś zabezpieczyć przed zanieczyszczeniami i hałasem z zewnątrz. Widziałam, ze podobne realizacje może dla was wykonać firma https://lumon.com/pl/klient/produkty-i-rozwiazania/zabudowy-tarasow więc jeżeli jesteście tym zainteresowani, to proponuję wam tam zerknąć. Myślę, że nie będziecie żałować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zyta12 bywalec

|
Wysłany: Pią 9 Cze 2023, 10:20 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się, że zabudowa balkonu warszawa to bardzo dobry pomysł, bo nie tylko chroni dom przed zimnem, ale można też zyskać całoroczny pokój do relaksu. Poza tym mieszkanie się powiększy. Wiem, że Widex Aluminium ma na koncie wiele ciekawych realizacji. Ich projekty są dopasowane do potrzeb klienta, często są to też indywidualne pomysły. Pierwsze konsultacje są darmowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|