Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zabudowa balkonu
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
roslinka123
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 25 Paź 2019, 12:01    Temat postu: Zabudowa balkonu Odpowiedz z cytatem

Cześć wszystkim! Szukam jakiejś ekipy remontowej która ma w swojej ofercie zabudowy balkonów - słyszeliście o takiej? A może korzystaliście z ofert podlinkowanej firmy i możecie się podzielić opiniami? W galerii mają porządnie zrobione swoje projekty.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 13 Mar 2021, 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zobacz koniecznie przykładowe realizacje firmy Szklanorama uśmiech Ci fachowcy oferują bardzo praktyczne i bardzo estetyczne rozwiązania takie jak np. bezramowa , zdejmowana i łatwa w czyszczeniu zabudowa balkonu , która powiększa przestrzeń użytkową mieszkania a nawet pozwala zorganizować bez problemu niewielki ogród zimowy.
Powrót do góry
edin15te
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 13 Mar 2021, 17:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też się zastanwiam nad zabudową balkonu, ale nie wiem czy ma to sens
hieronim101
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 14 Mar 2021, 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wolałbym zostawić balkon otwarty, a taras jeśli już częściowo zabudować
EmmaSS
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 21 Mar 2021, 12:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też tak myślę, no ale też zależy do jakich celów budowaliście, macie balkon. W przypadku balkonów w mieszkaniach to sporo osób, w tym i ja, przeznacza balkon jak miejsce dla kota, mój latem spędza tu całe dnie. Musiałam więc zadbać o to żeby balkon był bezpiecznym dla niego miejscem. Znalazłam tak firmę https://sieci-siatki.pl/pilkochwyty/ i proponowane tu siatki sportowe, także i siatki zabezpieczające na balkon. Pewnie i wielu z was te powinny się przydać.
Powrót do góry
sipes.lupe
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 22 Mar 2021, 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepszym rozwiązaniem do zabudowy będzie poliwęglan.
Powrót do góry
randi
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 23 Mar 2021, 10:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sipes.lupe napisał:
Najlepszym rozwiązaniem do zabudowy będzie poliwęglan.

Tak, tez uważam, że to będzie najlepszy materiał na zabudowę balkonu. Zobacz na przykład ten poliwęglan lity 5mm.
Powrót do góry
Romek44
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 23 Maj 2023, 8:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Należy skrupulatnie rozważyć, które rozwiązania będą najbardziej korzystne. Jednym z potencjalnych pomysłów jest zastosowanie siatek ochronnych w ogrodzie. Strona https://sieci-siatki.pl/siatki-ochronne/ oferuje więcej informacji na ten temat. Co sądzicie na ten temat?
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 25 Maj 2023, 14:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, warto również rozważyć takie rozwiązanie jak zabudowy tarasów Warszawa, jeżeli chcecie się jakoś zabezpieczyć przed zanieczyszczeniami i hałasem z zewnątrz. Widziałam, ze podobne realizacje może dla was wykonać firma https://lumon.com/pl/klient/produkty-i-rozwiazania/zabudowy-tarasow więc jeżeli jesteście tym zainteresowani, to proponuję wam tam zerknąć. Myślę, że nie będziecie żałować.
Powrót do góry
zyta12
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 9 Cze 2023, 10:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się, że zabudowa balkonu warszawa to bardzo dobry pomysł, bo nie tylko chroni dom przed zimnem, ale można też zyskać całoroczny pokój do relaksu. Poza tym mieszkanie się powiększy. Wiem, że Widex Aluminium ma na koncie wiele ciekawych realizacji. Ich projekty są dopasowane do potrzeb klienta, często są to też indywidualne pomysły. Pierwsze konsultacje są darmowe.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: