|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kinia24 kandydat

|
Posted: Thu 5 Sep 2019, 14:51 Post subject: masaż shantala |
|
|
Hej, móż mąż od dłuższego czasu ze względu na problemy w pracy cierpi na bezsenność i jest bardzo zestresowany. Moja koleżanka poleciła nam masaż shantala szkolenie, tylko ja zawsze słyszałam, że to masaż dla niemowlaków. Czy ktoś miał kontakt z masaż shantala wśród dorosłych? Jak to wygląda między partnerami? Czy rzeczywiście shantala przynosi tak wiele korzystnych skutków nawet dla psychiki dorosłej osoby?
Ps. Jak namówić męża do szkolenia, tak żeby nie czuł się skrępowany? |
|
| Back to top |
|
 |
nelly67023 początkujący

|
Posted: Fri 6 Sep 2019, 10:31 Post subject: asfafs |
|
|
Poszukaj najpierw na innych forach. Jestem przekonany, że są tam takie pytania. _________________ Pamiętaj, że to, co wpuszczasz do głowy, pozostaje w niej na zawsze. |
|
| Back to top |
|
 |
PLL_Ona początkujący

|
Posted: Mon 9 Sep 2019, 11:19 Post subject: |
|
|
Jest tu jakiś specjalista od tego? Liczę na pomoc kogoś takiego. _________________ Czy róża pachniała by tak samo wspaniale, gdyby się nazywała ostem lub kapustą? |
|
| Back to top |
|
 |
Gabryskka uzależniony

|
Posted: Tue 1 Oct 2019, 19:30 Post subject: |
|
|
| O tym jeszcze nie słyszałam. Ja teraz odkrywam masaż tantryczny. Chodzę sobie do takiego studia w Krakowie https://unitypoint.pl/ i naprawdę polecam każdemu bo to odprężą niesamowicie |
|
| Back to top |
|
 |
Lewer35 początkujący

|
Posted: Wed 9 Oct 2019, 21:47 Post subject: |
|
|
Chyba nikt Ci tu nie pomoże. Sam najlepiej powinieneś wiedzieć. _________________ Pamięć nie jest od pamiętania, lecz od wspominania, a to nie to samo. |
|
| Back to top |
|
 |
Frania25 maniak

|
Posted: Thu 24 Oct 2019, 7:40 Post subject: |
|
|
| Co do tego typu masażu to polecam się udać do miejsca jakim jest https://akademiamasazu.pl/ pracuje tutaj wielu profesjonalnych masazystów oraz fizjoterapeutów którzy znają każdy jeden masaż jaki można wykonać na ciele pacjenta. Na pewno bedziesz zadowolona. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce