Wysłany: Czw 10 Paź 2019, 10:58 Temat postu: stojak na ladę
Witam!
Prowadzimy mały sklep spożywczy - ostatnio poszerzyliśmy nieco asortyment i wręcz brakuje nam półek, żeby odpowiednio prezentować produkty. Jak rozwiązać problem braku miejsca?!?
Ktoś podpowiedział nam, żeby ustawić dodatkowe stojaki na ladę. A dzięki https://stojakitekturowe.pl/ mogą być nawet wykonane z kartonu - tak zyskalibyśmy nieco przestrzeni ekspozycyjnej bez rozglądania się za nowym lokalem... Dobry pomysł Waszym zdaniem?
Nie wyciągniesz stąd żadnej konkretnej rady. Każdy myśli pod tym względem na swój sposób. Sam postaram się znaleźć rozwiązanie. _________________ Gdy żywi zamieszkują ten sam dom, to umarli żyją i dom żyje ze zwiększoną mocą.
Widziałam ofertę na złoty stojak na papier toaletowy Jeśli robicie generalne remonty to potem będziecie szukać idealnych pasujących do wnętrza dodatków. Ja znalazłam właśnie na tej stronie i wam polecam serdecznie ten sklep