|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sktom gaduła

|
Wysłany: Sro 1 Lut 2023, 13:59 Temat postu: Wybór pompy ciepła |
|
|
Przymierzam się powoli do zainwestowania w pompę ciepła. Nie wiem jednak na czyje usługi powinienem się obecnie zdecydować. Oczywiście zależy mi na profesjonalnie wykonanej robocie. Mam plan, aby zbudować energooszczędny dom i myślę, że pompa ciepła może mi w tym pomóc. Poszperałem trochę w sieci o tym i trafiłem na taką firmę https://psbud.pl/. Muszę przyznać, że ich oferta bardzo mi odpowiada. Czy ktoś z was miał już z nimi styczność? Są oni odpowiednim wyborem? Dajcie znać proszę. _________________ Czasem brutalna prawda działa lepiej niż miękkie słówka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
densy uzależniony

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2023, 11:11 Temat postu: |
|
|
Jak pompa ciepła jest profesjonalnie zamontowana to może przyniesć naprawdę duże oszczędności ! Na https://www.polenergia-pv.pl/ zerknij - to firma z doświadczeniem i jak im to zlecisz to na pewno nie pożałujesz |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Sro 26 Kwi 2023, 13:20 Temat postu: |
|
|
W ostatnim czasie widziałam, że sporo osób zachwalało sobie ofertę jak moje ciepło |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Czw 4 Maj 2023, 11:23 Temat postu: |
|
|
Owszem wybór ekologicznych rozwiązań, to ważna sprawa..... Ale też warto pamiętać, że w ogóle jest program czyste powietrze dofinansowanie do pompy ciepła dzięki temu można uzyskać. Także warto tym tematem się zapoznać bliżej. Bo wcale nie musicie ponosić wszystkich kosztów, tylko dużo dużo niże i w ten sposób będziecie mogli cieszyć się z ekologicznego źródła ocieplania domu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Wysłany: Pon 12 Cze 2023, 8:28 Temat postu: |
|
|
A jakiej pompy ciepła szukasz? Do ogrzewania całego domu czy tylko wody użytkowej? Ten drugi rodzaj pompy jest nieco mniej znany, ale to szybki i tani sposób na podgrzewanie wody do kąpieli czy mycia naczyń. Przed wyborem konkretnego urządzenia i firmy do montażu, warto sobie poczytać na ten temat, w sieci jest całkiem sporo artykułów i stron z poradami. Przykładowo, tutaj https://www.hewalex.pl/oferta/pompy-ciepla/do-wody-uzytkowej/ można przeczytać czym się charakteryzują pompy ciepła do wody użytkowej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
v33kkk bywalec

|
Wysłany: Czw 22 Cze 2023, 18:37 Temat postu: |
|
|
Jeśli tylko do wody, to można zdecydować się na termy do wody |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
Wysłany: Nie 25 Cze 2023, 22:10 Temat postu: |
|
|
Jeśli mowa o takiej opcji, jak pompy ciepła chojnice , to uważam, że możecie wziąć pod uwagę sprawdzone firmy, jak i jednocześnie specjalistów, którzy będą wiedzieli, w jaki sposób dobrą pompę ciepła do danego domu. Myślę, że jest to bardzo ważna kwestia, aby pompa ciepła mogła działać bez żadnego problemu i bezawaryjnie. A jakie ogólnie zalety daje pompa ciepła? Przede wszystkim odpowiednie ogrzewanie oraz funkcjonalność i wygodę. Postawcie sobie na właściwe rozwiązania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Pią 30 Cze 2023, 19:02 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o pompy do wody gorącej to mnie interesuje pompa cyrkulacyjna. Muszę przyznać, że jeżeli chodzi o tego typu zagadnienia to jestem laikiem ale liczę na pomoc jakiejś firmy. A może wy mi coś doradzicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|