Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kancelaria notarialna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ola.cz01
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 9 Gru 2020, 14:06    Temat postu: Kancelaria notarialna Odpowiedz z cytatem

Hej, polecicie jakiegoś notariusz kraków? Liczę na kogoś sprawdzonego uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bota6
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 21 Kwi 2021, 12:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wsparcie notarialne, szczególnie w sprawach związanych z podziałem majątku, kwestiami spadkowymi czy mieszkaniowymi jest nieodzownym elementem, który wymaga zaangażowania, wiedzy, a przede wszystkim świadomości, która pozwoli na jak najlepsze podjęcie decyzji. Jeśli potrzebujesz sprawdzonego miejsca do skorzystania z pomocy notarialnej, zajrzyj na https://notariusz-stawowa.pl/ i skorzystaj ze wsparcia w tym obszarze.
Powrót do góry
Formica1234
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 29 Kwi 2021, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto zobaczyć na ofertę Kancelarii https://notariusz-stawowa.pl swoje buro mają w centrum Katowic. Tam w większości przypadków notariusz świadczy usługi. Oczywiście w razie potrzeby uprawnieni są do dokonywania czynności notarialnych również w innym miejscu. Kontaktujcie się z nimi w razie pytań.
Powrót do góry
kamia23
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 4 Cze 2025, 16:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również czeka mnie podział majątku. Nie wiem do końca jak się za to zabrać, na co zwracać uwagę. Na pewno trzeba będzie znaleźć dobrego notariusza, który poprowadzi przez cały proces sprawnie i rzetelnie. Na pewno kancelaria https://notariusz-oswiecim.pl/ zajmuje się sporządzaniem aktu notarialnego zniesienia współwłasności, podziału majątku. Być może to z ich usług uda mi się skorzystać. Znacie taką kancelarię?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: