Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jak zaaranżować mieszkanie

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kuchel
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 30 Aug 2019, 10:44    Post subject: Jak zaaranżować mieszkanie Reply with quote

Jak zajmujecie się swoim domem/mieszkaniem? jakie aranżacje u was panują, jakie kolory napiszcie coś uśmiech może jesteście typami majsterkowiczów na przykład. W ostatnim czasie zajęłam sie aranżacją wnętrz, modyfikuje swój dom, kupowałam meble ogrodowe na taras maty wejściowe na zewnątrz jeszcze stoją kwiaty w donicach, ale jak zmienić wnętrze dommu? macie sprawdzone triki an szybkie odświeżenie?
Back to top
View user's profile Send private message
Jerzyka
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 30 Aug 2019, 12:46    Post subject: Reply with quote

Polecam postawić na delikatne i jasne kolorki. Porzuć ciężkie, masywne i przytłaczające przestrzeń kolory. Wybieraj tylko jasne i optycznie rozświetlające pomieszczenie barwy nie tylko jeśli chodzi o kolor ścian, lecz również wtedy, kiedy w grę wchodzi kolor mebli czy także kolor znajdujących się w danym pomieszczeniu dodatków.

Sama o wiele lepiej czuję się w takich wnętrzach niż w ponurych oraz smutnych....

Dużą rolę odgrywają dodatki, zekrnij sobie tutaj: https://skandynawskieuchwyty.pl

W sklepie znajdziesz oryginalne skandynawskie uchwyty
Back to top
Biedronka23
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 1 Sep 2019, 7:24    Post subject: Reply with quote

Fajnie, że trafiłem na ten temat ponieważ jestem "na dzień" przed remontem. Wszystko będe robił sam więc szukam sobie informacji w necie i oglądam dużo programów tematycznych w tv. Tak sobie założyłem, że zacznę od początku i w ten sposób różnych podstawach aranżacji przeczytałem tu: http://www.bestnews.pl/jak-zaaranzowac-swoje-mieszkanie/
Back to top
omel33
maniak
maniak

PostPosted: Sun 1 Sep 2019, 12:10    Post subject: Reply with quote

Nowe apartamenty w Gdańsku znajdziecie na https://riverfront.pl/nowe-mieszkania-od-dewelopera-gdansk/ . Może komus z Was sie przyda.
Back to top
Sylvanas
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 5 Sep 2019, 8:29    Post subject: Reply with quote

Co do mnie, to preferuję raczej styl nowoczesny połączony z minimalizmem, a sam remont zakończyłam stosunkowo niedawno. Wiele mebli zamawiałam na https://www.meble.pl/meble/lawy/, bo to właśnie tam udało mi się znaleźć podobające mi się przedmioty. oczko
Martynna27
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 9 Sep 2019, 7:56    Post subject: Reply with quote

Możliwości jeżeli chodzi o aranżację mieszkania tak naprawdę mamy dzisiaj bardzo wiele. Jeżeli jednak chcemy nadać swojemu mieszkaniu ciekawy charakter, jak i zapewnić mu przytulność, warto wziąć pod uwagę girlandy świetlne . Na iluve.com ich wybór jest naprawdę duży, w związku z czym jestem przekonana, że każdy wybierze coś idealnego dla siebie.
Back to top
garret86
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 26 Jan 2023, 11:46    Post subject: Reply with quote

Ja jestem pasjonatką aranżacji wnętrz i staram się od czasu do czasu wprowadzać w moich pomieszczeniach jakieś malutkie zmiany, aby nie było w nich za nudno. Ostatnio postanowiłam, że wymienię uchwyty do szafek. To była taka mała zmiana, a wprowadziła oddech nowości. Myślę, że to było super rozwiązanie na ożywienie mojego wnętrza. Jeśli myślicie o tym, aby również wprowadzić u siebie we wnętrzach jakieś zmiany, np. zakupić nowe uchwyty do szafek, to znalazłam taki artykuł w tym temacie - https://planetamebla.pl/article/22/rodzaj-mebli-kuchennych-a-uchwyt-do-szafki-o-trudnej-sztuce-wyboru-detali.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Thu 9 Feb 2023, 10:48    Post subject: Reply with quote

Świetną i jednocześnie bardzo profesjonalną firmą posiadającą bogaty asortyment wykładzin jest https://www.sklepwykladziny.pl/wykladziny-do-biura/dywanowe-obiektowe-w-rolce_k_158.html. Firma oferuje bezpłatny pomiar i wycenę sprzedawanych produktów. Posiadają oni również własne ekipy montażowe a na swoje wykładziny oferują 15-letnią gwarancję.
Back to top
beer.zora
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 9 Feb 2023, 18:49    Post subject: Reply with quote

Czy podoba Wam się dywan perski?
Back to top
lferry
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 13 Feb 2023, 11:56    Post subject: Reply with quote

Ja jestem fanką stylu boho.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce