View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Junsa uzależniony

|
Posted: Fri 17 Dec 2021, 22:58 Post subject: Upadłość konsumencka |
|
|
Orientujecie się trochę w tym temacie? Jakiś czas temu słyszałam o upadłości konsumenckiej, ale nie interesowałam się tematem, bo nie spodziewałam się też, że bliska mi osoba będzie takiej pomocy potrzebować. Z tego co widzę, w mojej okolicy pomocą w tym zakresie zajmuje się Kancelaria Kuśmierek https://www.kancelaria-kusmierek.pl znacie ich? |
|
Back to top |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Posted: Thu 23 Dec 2021, 10:15 Post subject: |
|
|
To prawda. Niestety, ale wiele osób nie będzie juz miało czego otwierać. Właśnie dlatego jeśli zmagacie się z poważnymi konsekwencjami tego kryzysu, to może warto już teraz zastanowić się nad tym, w jaki sposób moglibyście pozbyć się takich problemów. Moim zdaniem na stronie https://upadlosci-kancelaria.pl/dla-dluznikow-i-upadlych/ możecie dowiedzieć się więcej na temat tego, jak w ogóle złożyć wniosek o ogłoszenie upadłości. Ja myslę, że jeżeli macie możliwości, to mogłoby Wam to bardzo pomóc, dlatego też powinniście podejść do tego tematu na poważnie. |
|
Back to top |
|
 |
wiszka kandydat

|
Posted: Tue 1 Feb 2022, 11:01 Post subject: |
|
|
Mi przy zgłaszaniu upadłości pomógł adwokat Paweł Marchewka, jestem bardzo zadowolona z jego podejścia do klienta, polecam. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce