Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ogród zimowy na tarasie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eeea
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 6 Sie 2019, 21:51    Temat postu: Ogród zimowy na tarasie Odpowiedz z cytatem

Niedawno dostałem w spadku dom z wielkim tarasem z którego prawie w ogóle nie korzystam. Zastanawiam się czy ogród zimowy na tarasie to dobre rozwiązanie. Jakie są wasze opinie na ten temat?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Izabella267
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 19 Sie 2019, 8:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio uczestniczyłem w spotkaniu prowadzonym przez eksperta firmy Target https://www.target.com.pl/ i właśnie tam opowiadał o ogrodach zimowych.
Doszedłem do wniosku, że to za dużo pracy, inwestycji i kłopotu. Wolę cieszyć się moim ogrodem kilka miesięcy, a zimą odpoczywać uśmiech
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 30 Kwi 2020, 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi też marzy się ogród zimowy ale póki co nie mogę się za niego zabrać z braku funduszy. Teraz zamówiłem do mojego ogrodu nową sofę ze sklepu https://gardenspace.pl/sofy-ogrodowe która też do ogrodu zimowego fajnie się nada. A jaka wygodna jest, fajnie że ją zamówiłem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: