|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
berka uzależniony

|
Wysłany: Pon 25 Lis 2019, 10:23 Temat postu: Zabieg labioplastyki |
|
|
Jestem zdecydowana i chciałabym wybrać się na zabieg labioplastyki.
Czy są tutaj dziewczyny które sie na to wybrały?
Jak się do zabiegu przygotować?
Na co polecacie się nastawić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
rozza gaduła

|
Wysłany: Pon 25 Lis 2019, 11:59 Temat postu: |
|
|
jestem juz 4 dzien po zabiegu i nadal jestem dosc opuchnieta i sina,moze goiloby sie szybciej gdybym nie zaczela juz na drugi dzien chodzic...no ale nie mialam wyjscia...moge Ci doradzic zebys po zabiegu minimum 2 dni sobie polezala i chodzila jak najmniej,spytaj lekarze czy bedzie Ci mogl przepisac antybiotyk przed zabiegiem zebys mogla go wczesniej wykupic bo powiem Ci ze na drugi dzien wypad do apteki(b.niedaleko)byl dla mnie koszmarem...byl upal,ja mialam podwyzszona temp.i myslalam ze padne:/...no albo popros kogos niech Ci wykupi przepisane specyfiki....jesli chodzi o rane to szczerze nie boli mnie tam nic...po zabiegu gdy znieczulenie przestalo dzialac troche mnie szczypalo ale nawet nic nie bralam przeciwbolowego,a kolejne dni to odczuwasz raczej dyskomfort(jestes napuchnieta no i te szwy:/)troszke boli jak rozchylam wargi zeby je posmarowac ale tak poza tym to nie mam na szczescie zadnych dolegliwosci...czekam cierpliwie az zejdzie opuchlizna...mysle ze najwazniejsze jest zebys po zabiegu dotarla w miare szybkim czasie do domu...polozyla sie i oszczedzala sie przez kolejne dni...pij duzo zeby mocz byl rozrzedzony i nie drazlil ranki, przemywaj delikatnie miejsce tantum rosa i smaruj antybiotykiem...a do tego mimo wszystko jedz bo ja w ogole przez 3 dni apetytu nie mialam no i czulam sie jeszcze slabsza,pij jogurty zeby chronic flore bakteryjna bo czeste przemywanie tantum moze troszke wyjalawiac....no nie wiem co jeszcze Ci napisac:)jak cos to pytaj,pozdrawiam! Zerknij sobie tutaj:
https://redtips.pl/dbam-o-zdrowie/masz-kompleksy-z-powodu-swojego-intymnego-wygladu-wybierz-labioplastyke.html
Na stronie jest opisane jak to wyglada. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|