|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Karina26 uzależniony

|
Posted: Wed 14 Nov 2018, 19:36 Post subject: USG w 4D - warto? |
|
|
Myślicie, że to jest takie badanie, które warto sobie zafundować?
Podobno daje świetny obraz.
Tutaj https://www.gyncentrum.pl/usg-3d-4d-hd-live czytałam co nieco na ten temat.
Chciałabym jednak poznać opinie osób, które się na to zdecydowały.
Dobry pomysł? |
|
| Back to top |
|
 |
Transformers bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
Babcia_Jadzia bywalec

|
Posted: Fri 9 Aug 2019, 16:59 Post subject: |
|
|
Jak najbardziej polecam Ci wykonanie takich badań. Warto, warto i jeszcze raz warto. Niektórzy myślą że takie badania są szkodliwe - wielka bzdura! Akurat USG nie zagraża ani dziecku ani mamie. A można na nim wykryć różne niedorozwinięcia itp.. A co do miejsca badań, to ja również robiłam w Gyncetrum. Dokładniej w Częstochowie u pani doktor Rozmus-Warcholińskiej. Super lekarz! |
|
| Back to top |
|
 |
Tośka001 kandydat

|
Posted: Sun 13 Oct 2019, 17:06 Post subject: |
|
|
Takie usg 4D miałam w drugim trymestrze wykonywane z nagraniem obrazu na DVD. Pamiątka na całe życie W ogóle całą ciążę miałam super prowadzoną w szpitalu Medicover. Na każdy trymestr rozpisane wszystkie badania, pilnują tego i da się odczuć, że dbają o pacjenta, a to ważne zwłaszcza w takim okresie jakim jest ciąża. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce