|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sloneczko początkujący

|
Posted: Wed 10 May 2017, 8:35 Post subject: Montaż szamba |
|
|
| Z kim powinno się skonsultować w sprawie montażu technologicznej części oczyszczalni ścieków komunalnych i przemysłowych? Czy tutaj http://www.prox.info.pl/ dowiem się coś więcej w takim temacie?? |
|
| Back to top |
|
 |
Kamilka75 gaduła

|
Posted: Mon 7 Sep 2020, 18:15 Post subject: |
|
|
Tematyka montażu szamba, tak samo jak montażu studni strasznie mnie ciekawi. Na razie dowiedziałam się jedynie, co tak naprawdę może się stać i jakie są rozwiązania i producenci, jeśli chciałabym dziś kupić takie wyposażenie jak taka pompa głębinowa . I na razie nic poza tym nie wiem, ale mam nadzieję, że to się zmieni niedługo. Bo jednak zależy mi na porządnym wykonawstwie.
Last edited by Kamilka75 on Fri 15 Jul 2022, 7:26; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Fri 1 Oct 2021, 19:39 Post subject: |
|
|
| Ogólnie jeśli chodzi o te kwestie to u mnie wszystko jest już ukończone. Na ten moment jednak również zastanawiam się nad tym czy aby przypadkiem nie zbudować studni. Nawet niedawno czytałam na stronie https://ogrody24.pl/blog/post/studnia-glebinowa-czy-kopana co lepiej jest wybrać studnię głębinową czy może kopaną. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce