Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

tylko implanty mają sens?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eugeniusz
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 14 Sie 2019, 7:38    Temat postu: tylko implanty mają sens? Odpowiedz z cytatem

Moja żona chce powiększyć sobie piersi - jej ciało, jej wola. Ja mogę tylko trzymać kciuki, żeby wszystko poszło dobrze i efekty spełniły jej oczekiwania - do reszty się dostosuję Twisted Evil I ewentualnie coś doradzić.
Robię rozeznanie w temacie i zastanawiam się, czy opisane na http://www.dermedik.pl/chirurgia-plastyczna/powiekszanie-piersi-implanty-piersiowe/ implanty to jedyna skuteczna i bezpieczna metoda powiększania piersi. Może są jakieś inne sposoby?
Przydadzą mi się wszelkie informacje!

Ostatnio zmieniony przez eugeniusz dnia Pon 19 Sie 2019, 8:31, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Daenerys
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 16 Sie 2019, 6:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kwas hialuronowy

Powiekszanie za pomocą wlasnego tłuszczu

Implanty

Największy efekt dadzą na pewno implanty. Z drugiej strony o wiele bezpieczniejsze oraz naturalniejsze są dwie wczesniejsze metody (nie sa to jednak metody na stałe ale na krótko, w przypadku powiekszania własnym tłuszczem jedynie na kilka lat). Wejdź sobie na strony chirurgów plastycznych i znajdziesz tam opisane stosowane przez nich metody powiększania piersi.

Zerknij sobie tutaj https://www.raczkowska.pl/powiekszanie-piersi/

Ostatnio zmieniony przez Daenerys dnia Sro 28 Sie 2019, 8:28, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
kasix86
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 22 Sie 2019, 1:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teraz sa juz takie w pelni bezpieczne bezinwazyjne metody jak https://bienkowscyclinic.pl/blog/bezinwazyjne-powiekszanie-biustu-kwas-hialuronowy-czy-lipotransfer/ moze warto sie wlasnie na to zdecydowac zamiast implantow?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: