Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Buty męskie

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność
View previous topic :: View next topic  
Author Message
veronea
kandydat
kandydat

PostPosted: Sat 21 Sep 2019, 19:36    Post subject: Buty męskie Reply with quote

Pomagacie swoim partnerom dobierać buty? Ja swojemu ostatnio doradziłam pewne stylowe buty męskie, które wpadły mi w oko na jakiejś stronie. Okazało się, że są to buty marki Plaro, jednakże takiej, która wykonuje naprawdę bardzo solidne obuwie.
Back to top
View user's profile Send private message
natasza85
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 7 Oct 2019, 20:50    Post subject: Reply with quote

Ja mojemu nie pomagam, mój facet lubi styl militarny. Najchętniej nie zdejmowałby swoich ulubionych butów wojskowych . Nie wiem czemu mężczyźni bywają tacy uparci odnośnie swojej garderoby. Najlepiej kupować rzeczy tylko praktyczne i tylko wtedy kiedy tamte już totalnie nie nadają się do użytku. Taką teorię ma mój facet.
Back to top
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostPosted: Sat 12 Oct 2019, 18:37    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o sklep internetowy, to koleżanka niedawno pokazała mi bardzo ciekawą stronę z obuwiem damskim, męskim oraz nawet dla dzieci. Sprawdźcie tutaj : https://www.czasnabuty.pl/pol_m_Obuwie-damskie-100.html i dajcie znać, co sądzicie o ich asortymencie. Według mnie, każdy znajdzie tam coś wyjątkowego dla siebie.
Back to top
tigerr
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 14 Oct 2019, 16:45    Post subject: Reply with quote

Jak już mowa o mężczyznach to gdzie kupujecie swoim panom kurtki? Bo moja siostra znalazła na https://www.ceneo.pl/Kurtki_meskie/p:Nike.htm bardzo fajne kurtki i zastanawiam się czy by przypadkiem jakieś nie zamówić również dla swoich panów. W końcu facet nie lubi zbytnio chodzić po sklepach i przymierzać wszystko co mu wybiorę, więc w taki sposób zaoszczędzę czas i nerwy uśmiech
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Fri 21 Feb 2020, 20:31    Post subject: Reply with quote

Ciężko jest jednoznacznie podpowiedzieć, które buty są fajne, a których lepiej unikać. Tym bardziej, że każdy z nas ma swoje wymagania. Ja bardzo lubię zamawiać obuwie z https://pl.aliexpress.com/category/322/shoes.html i oczywiście robię to bardzo często i chętnie. Tym bardziej, że jestem wielką fanką różnego rodzaju obuwia.
Back to top
julciak
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 17 Mar 2020, 21:37    Post subject: Reply with quote

Ja nie tylko pomagam dobierać, wręcz pokazuję palcem które ma mierzyć i kupować. Czasami zamawiam mu sama i mierzy w domu, jak się nie podobają to odsyłam i już. Na https://butymodne.pl/sandaly-meskie-c19912.html są fajne sandały, myślę że na to lato co nadchodzi coś znajdziemy. I pewnie znowu zadecyduję ja które dokładnie Very Happy Na szczęście nie trafił mi się wybredny egzemplarz i wszystko mu się podoba. Oby tylko wygodne były.
Back to top
kankonada
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 18 Mar 2020, 9:11    Post subject: Reply with quote

Jak się coś kupuje to warto znać opienię drugiej strony, dlaczego nie? uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce