|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kasia17_17 kandydat

|
Wysłany: Wto 13 Sie 2019, 8:01 Temat postu: Budowa domu-wywóz odpadów |
|
|
Hej Zaczynamy budowę domu, chcemy żeby był skończony przed ślubem I w związku z tym szukamy sprawdzonej firmy, która zajmie się wywozem odpadów z budowy Myślimy o firmie wywóz odpadów Kraków, mają w porządku ceny, czy ktoś z Krakowa miał styczność z tą firmą i poleca? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joanne uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ouston3 kandydat

|
Wysłany: Wto 18 Lut 2025, 12:54 Temat postu: |
|
|
Chciałem czegoś niezwykłego we wnętrzu, a fototapety była idealnym rozwiązaniem. W katalogu Kith2Kin znalazłam niesamowity wzór z motywem kwiatowym, który idealnie pasował do sypialni. Byłem zadowolony z jakości: kolory są nasycone, a faktura materiału tworzy ręcznie malowany efekt. Dostawa była szybka, a proces naklejania łatwy. Teraz sypialnia wygląda przytulnie i stylowo, jak z magazynu o designie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 24 Kwi 2025, 12:49 Temat postu: |
|
|
Usługi zarówno z zakresu wywozu gruzu jak i wykopu pod fundamenty ,szamba, studnie, kanalizacje, zdejmowania warstwy humusowej, wykonywania dróg dojazdowych, transportu dużych gabarytów i wiele więcej oferuje firma https://kubryn.pl/ Z ich oferty mogą skorzystać zarówno prywatni odbiorcy jak i firmy. Do każdego zlecenia podchodzą z ogromnym zaangazowaniem a efekt współpracy z nimi zawsze jest zgodny z oczekiwaniami. Śmiało możecie im zaufać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|