Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Botoks Warszawa
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jagnam
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 20 Jul 2018, 7:09    Post subject: Botoks Warszawa Reply with quote

Witam, do kogo mogę się wybrać i w jakiej cenie wykonać zabieg osłabienia mięśni żwaczy botoksem? Nie cierpię na bruksizm, zależy mi na wysmukleniu twarzy.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
berka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 20 Jul 2018, 9:21    Post subject: Reply with quote

Oho o takim zabiegu pierwszy raz słysze. Widziałam,ze dziewczyny wykonują sobie zabieg na:
lwią zmarszczke
zmarszczki wokół oczu
oraz zmarszczki poprzeczne czoła

Jednak takiego zabiegu nie widziałam. W Warszawie zapisz się do tej kliniki na Ursynowie
https://ursynow-ame.pl/zabiegi/botox-wygladzanie-zmarszczek-botoksem/

Powinni Ci powiedzieć co mogą zrobic w tym zakresie.
Back to top
View user's profile Send private message
Aszka85
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 25 Jan 2021, 23:15    Post subject: Reply with quote

podbijam temat, bo takze szukam dobrego gabinetu w Warszawie, gdzie wykonam botoks
Back to top
jaida.dickens
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 1 Feb 2021, 18:50    Post subject: Reply with quote

Czy taki zabieg jest bolesny?
Back to top
slodkoslona
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 17 Feb 2021, 13:55    Post subject: Reply with quote

Sądzę, ze najlepszym sposobem będzie skorzystanie z oferty kliniki SkinClinic w Warszawie. Zachęcam właśnie do niej, ponieważ słyszałam wiele pozytywnych opinii o zespole lekarzy, który tam pracuje. Tyle mi znajomi opowiadali o efektywności, bezpieczeństwie i niesamowitym komforcie, że sama jestem skłonna się do nich umówić. Zobaczymy jaki zabieg mi zaproponują uśmiech
Back to top
Marika22
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 15 Apr 2022, 9:20    Post subject: Reply with quote

Witaj. Pucołowata twarz zawsze była moją zmorą. Nie wiedziałam, że w tej kwestii można podziałać botoksem. Koleżanka poleciła mi kształtowanie twarzy kwasem hialuronowym. Ten zabieg wykonują lekarze w Colibri Clinic https://www.colibriclinic.net. Moja Anka mówiła, że najpierw zbierają wywiad i wtedy polecają odpowiedni zabieg dla danej osoby. Zapisałam się już do nich na pierwsze spotkanie.
Back to top
kasix86
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 26 Sep 2022, 10:06    Post subject: Reply with quote

Ja osobiście myślę ze dobre byłyby też zabiegi odmładzające takie laserowe - https://klinikamiracki.pl/odmladzanie-laserowe/ Pozwolą nie tylko na odmłodzenie ale rownież inne niedoskonałości
Back to top
doti
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 20 Oct 2022, 9:03    Post subject: Reply with quote

w Warszawie ( chyba na Alejach Jerozolimskich) przyjmuje dr Migala, o ile się nie myle to w Klinice Sfera. Na pewno robi zabiegi z botoxem i nie tylko uśmiech
Back to top
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 21 Oct 2022, 10:33    Post subject: Reply with quote

Jakie macie zdanie na temat zabiegów medycyn estetycznej?

Sprzątanie osiedli Warszawa
Back to top
Wiera22
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 29 Mar 2023, 16:50    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem, jeżeli macie problem z mocnym zaciskaniem szczęki lub nocnym zgrzytaniem zębów, to myślę, że warto byłoby skonsultować to z jakimś specjalistą. Jest wiele placówek, między innymi ta https://akademiarzezbieniatwarzy.pl/, które zajmują się leczeniem bruksizmu i robią wszystko, żeby pacjent odzyskał dawną radość z życia. Nie warto się męczyć, tylko proponuję od razu zacząć działać. Wtedy najszybciej zobaczycie pierwsze efekty.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce