Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kamerzysta na wesele

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
WaffleTwelve
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 11 Jan 2019, 10:30    Post subject: Kamerzysta na wesele Reply with quote

cześć wszystkim Very Happy bede pisał w prost, nie chce spamowac innych postów więc pomyslalem ze napisze tutaj, potrzebny mi na cito dobry kamerzysta który kreci filmy w dobrej jakości i który ma troche wiedzy na ten temat, a nie ktoś wcina kotleta aa ten kreci, bo niestety i z takimi rzeczami sie spotkałem. moze ma ktos lepsze doswiadczenie ode mnie Very Happy dzieki! język Cool Zeby juz nie spamować, dodam ze dzieki temu forum znalazłam super studio polecam kazdemu : http://feel8studio.pl/

Last edited by WaffleTwelve on Wed 16 Jan 2019, 12:04; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Joannica
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 14 Jan 2019, 16:11    Post subject: Reply with quote

kamerzysta na wesele to bardzo ważny wybór! Nagranie tworzy jedną z najlepszych pamiątek tego pięknego dnia oprócz zdjęć. Ja wybrałam firmę https://www.4kstudio.org/
Back to top
wideofilmowanie
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 31 Jan 2019, 12:13    Post subject: Reply with quote

Jeżeli aktualne, to zapraszam do siebie.
kaszabarabasza
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 3 Feb 2019, 22:37    Post subject: Reply with quote

Ja specjalnie zatrudniłam do tego tą firmę: https://wytworniafilmow360.pl/ która nagrała dla nas film 360. Zobaczcie sobie na yt czy własnie na ich stronie jak to wygląda. Dodatkowo świetnie zmontowali cały film, ujęcia były niesamowite, aż płakałam jak oglądałam, mąż zresztą tak samo.. uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce