|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
turkusowa początkujący

|
Posted: Sat 5 Jan 2019, 23:36 Post subject: Alkomat dowodowy |
|
|
| Chcę kupić do mojej firmy alkomat żeby sprawdzać czy przypadkiem nikt nie przychodzi pod wpływem alkoholu. Na https://www.promil-lab.pl/alkomaty/alkomaty-dowodowe znalazłem ofertę na alkomaty dowodowe które są ponoć super czułem. Czy waszym zdaniem to prawda? |
|
| Back to top |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Posted: Tue 5 Mar 2019, 2:04 Post subject: |
|
|
| teraz wyszedl taki nowy bardzo precyzyjny alkomat Xblitz ALControl Ultra -wyposażony został w platynowy, elektrochemiczny sensor produkcji południowokoreańskiej, który cechuje się znacznie większą dokładnością pomiaru niż tradycyjne sensory półprzewodnikowe. |
|
| Back to top |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Posted: Tue 27 Aug 2019, 10:49 Post subject: |
|
|
Ja znalazłam na stronie https://alko-maty.pl/alkohit.html świetne propozycje dotyczące alkomatów. W tym sklepie jednak znajdziesz wiele innych propozycji na tanie alkomaty, ale i także już profesjonalne za całkiem spore pieniądze. Na pewno coś dopasujesz do swoich wymagań  |
|
| Back to top |
|
 |
adunia44 bywalec

|
Posted: Wed 16 Oct 2019, 13:18 Post subject: |
|
|
| My w firmie mamy alkohita x100 z drukarką dowodową, bardzo dobry sprzęt, szybko i sprawnie można nim przebadać większą liczbę osób. Niestety zdarzały się przypadki że kto przychodził w stanie po spożyciu a to w naszej firmi bardzo niebezpieczne. |
|
| Back to top |
|
 |
marc0070 kandydat

|
Posted: Tue 6 Dec 2022, 18:05 Post subject: |
|
|
Jeśli chodzi o alkomat do firmy, polecam wybrać coś bardziej profesjonalnego, na przykład jeden z alkomatów policyjnych  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce