Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Tampony vs podpaski

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kawior
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 23 Oct 2018, 23:27    Post subject: Tampony vs podpaski Reply with quote

Interesuje mnie ile kobiet obecnie korzysta z tamponów a ile z podpasek. Chciałabym również wiedzieć dlaczego korzystacie tylko z jednej możliwości i co z tą drugą jest nie tak. Ja osobiście wybieram tampony bo jest to dla mnie wygodniejsze rozwiązanie. Od lat jestem wierna tej marce https://www.myob.pl/original
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Lunna
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 15 May 2023, 11:51    Post subject: Reply with quote

ja wolę podpaski, zawsze mam duży problem z aplikacją takiego tampona...
Back to top
View user's profile Send private message
renni
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 24 May 2023, 18:09    Post subject: Reply with quote

Lunna a próbowałaś już tych tamponów z aplikatorem marki Ginger? jeśli nie to koniecznie spróbuj, dostaniesz je stacjonarnie na pewno w Rossmanie uśmiech aplikacja dziecinnie prosta a do tego to jedno z bardziej chłonnym i komfortowych w noszeniu tamponów jakie miałam do tej pory. No i nie masz tu żadnego chloru, GMO czy pestycydów tylko organiczna bawełna.

Back to top
lcarroll
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 7 Jun 2023, 13:36    Post subject: Reply with quote

Team tampony uśmiech a Wy?
Back to top
Alka223
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 6 Sep 2023, 19:57    Post subject: Reply with quote

Ja jednak jestem fanka podpasek - nie lubię stosować tamponów. Staram się sięgac po produkty higieniczne wysokiej jakości. Jesli mowa o podpaskach to są to zazwyczaj te od Ginger Organic.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce