|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Papryczkaa bywalec

|
Posted: Sun 26 May 2019, 9:07 Post subject: Botoks Gliwice |
|
|
Szukam gabinetu kosmetycznego w którym mogę wykonać zabieg botoksu, Kogo polecicie w Gliwicach? _________________ Przyszła panna młoda  |
|
| Back to top |
|
 |
Kuchel kandydat

|
Posted: Fri 31 May 2019, 8:25 Post subject: Re: Botoks Gliwice |
|
|
| Papryczkaa wrote: | | Szukam gabinetu kosmetycznego w którym mogę wykonać zabieg botoksu, Kogo polecicie w Gliwicach? |
Polecam arte clinic
https://arteclinic.pl/korekcja-zmarszczek
Bezpiecznie
Bezboleśnie bo wszystko wykonywane jest niewielką igiełka
oraz bez żadnych efektów ubocznych
Sama długo zastanawiałam się czy iść czy nie iść jednak kiedy człowiek widzi u siebie pojawiające się zmarszczki to zmienia punkt widzenia. I o ile wczesniej byłam negatywnie nastawiona do takich zabiegów to obecnie jestem zdania, ze jeśli to ma sprawić że lepiej się poczujemy to warto jest się zdecydować. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce