|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nadde początkujący

|
Posted: Wed 21 Nov 2018, 10:24 Post subject: Akcesoria gastronomiczne |
|
|
| Prowadzę mała cukiernię i szukam alternatywy by móc eksponować moje wypieki. Trafiłam na witrynę chłodniczą z http://restoquality.pl/witryna-chlodnicza-cukiernicza , która może być dobrym rozwiązaniem. Co o tym sądzicie? |
|
| Back to top |
|
 |
densy uzależniony

|
Posted: Thu 6 Dec 2018, 8:22 Post subject: |
|
|
| Ooo no w cukierni taka witryna to faktycznie must have. ale tak pomyślałam że by się wam też przydała taka zmywarka gastronomiczna, one mają takie specjalne kosze na wszystkie rodzaje naczyń, a u was to na pewno mnóstwo się tego produkuje |
|
| Back to top |
|
 |
AnMar bywalec

|
Posted: Sat 8 Dec 2018, 14:01 Post subject: |
|
|
a jaka zmywarke mozecie polecic ktora nie rozsypie sie dzien po zakonczeniu gwarancji?  |
|
| Back to top |
|
 |
densy uzależniony

|
Posted: Sun 16 Dec 2018, 16:38 Post subject: |
|
|
na przykład Winterhalter ma bardzo dobre. To firma która się tym zajmuje już od wielu lat więc ich sprzęt jest świetnej jakości |
|
| Back to top |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Posted: Sat 12 Nov 2022, 13:51 Post subject: |
|
|
| Jak poszukujecie wyposażenia do swojego lokalu gastronomicznego, to możecie śmiało zerknąć sobie na stronę https://www.gastromania.cz/jidelni-pribory-do-restaurace.html , ponieważ tam macie obszerny wybór w tego typu rzeczach imacie sprawdzone artykuły. Sporo osób zauważyłam, że sobie chwali tą firmę. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce