|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
fionq kandydat

|
Posted: Fri 13 Nov 2020, 9:38 Post subject: praca w cukierni |
|
|
| Cześć, trochę nie na temat ale może ktoś z Was wie, czy jakaś piekarnia lub cukiernia na terenie Warszawy szuka pracownika i prowadzona jest rekrutacja pracowników? Może to być praca za kasą jak również na kuchni przy wypiekach. Zależy mi tylko aby w tej branży. |
|
| Back to top |
|
 |
Natalia Kasprzak początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
Sania uzależniony

|
Posted: Thu 29 Dec 2022, 20:54 Post subject: |
|
|
| Jeżeli jeszcze nie udało się znaleźć ciekawej oferty pracy, to sprawdź na FACHPRACY dzisiejsze oferty pracy w Polsce, bo może akurat pojawiło się coś interesującego co warto byłoby rozważyć i spróbować swoich sił na nowym stanowisku, czy w innej branży. Czasami takie zmiany są potrzebne, abyśmy się zbyt szybko nie wypalili. Pozdrawiam i trzymam kciuki oczywiście za zmiany! |
|
| Back to top |
|
 |
gineebra początkujący

|
Posted: Tue 10 Jan 2023, 16:52 Post subject: |
|
|
Ja to bym się bała, że się roztyję. Potrafię się opanować bez nadmiernym jedzeniem słodyczy, ale jak są na widoku to jakoś same wpadają do rąk  |
|
| Back to top |
|
 |
Romek44 gaduła

|
Posted: Thu 16 Mar 2023, 13:28 Post subject: |
|
|
| Ja uważam, że podstawą zawsze będzie znalezienie możliwości, które będą najbardziej korzystne w przypadku danej osoby. W internecie znaleźć można wiele różnych miejsc z ogłoszeniami. W https://fachpraca.pl/poradnik/strony-i-portale-z-ofertami-pracy/ widziałem więcej na ten temat. A w jaki sposób Wy podchodzicie do kwestii poszukiwania pracy? |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce