|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Marzenka00 kandydat

|
Posted: Fri 26 Feb 2021, 14:18 Post subject: Kurzajki u dziecka |
|
|
| Mały ma brodawki na nogach. Zastanawiam się co możemy na to poradzić. Polecono mi skorzystanie z usług Instytutu Podologicznego w Rzeszowie. Znacie to miejsce? |
|
| Back to top |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Posted: Sat 29 May 2021, 8:19 Post subject: |
|
|
| Na pewno warto zadbać o to, by jak najszybciej sobie z nimi poradzić. Ja mogę Wam w pierwszej kolejności podpowiedzieć, byście przekonali się co do tego, w jaki sposób moglibyście u siebie w domu skutecznie zwalczyć kurzajki. Myślę, że może być to dla Was zdecydowanie najlepszym wyborem, więc sami się o tym przekonajcie. |
|
| Back to top |
|
 |
pinkki uzależniony

|
Posted: Sat 8 Jan 2022, 22:06 Post subject: |
|
|
Według mnie brodawek/kurzajek zdecydowanie nie należy bagatelizować. Kurzajki przypominają grudkowatą narośl, której powierzchnia jest szorstka i nieregularna. Brodawki mogą sprawdzać dyskomfort, ale także wyglądać nieestetycznie i bez podjęcia odpowiednich kroków może utrzymywać się na ciele naprawdę długo. Pojawiają się najcześciej na stopach lub dłoniach. Zarówno u dzieci jak i dorosłych nie są one niczym dobrym, ale na szczęście można się z nimi solidnie uporać stosując odpowiednie metody oraz produkty. Teraz dostęp do wiedzy oraz środków pomocnych przy walce z brodawkami mamy znacznie większy. Tak sobie pomyślałam, że podrzucę Wam też w tym wątku namiary na informacje zawarte w tym artykule: https://www.help4skin.pl/kurzajki/fakty-i-mity-na-temat-brodawek Przeczytacie w nim zebrane najistotniejsze fakty oraz mity dotyczące brodawek. Mi podrzuciła go jakiś czas temu znajoma, zapoznałam się i uważam, że takie informacje zawsze warto mieć w zanadrzu Może również komuś z Was się one przydadzą. |
|
| Back to top |
|
 |
Kazikdobry uzależniony

|
Posted: Wed 12 Jan 2022, 11:59 Post subject: Re: Kurzajki u dziecka |
|
|
| Marzenka00 wrote: | | Mały ma brodawki na nogach. Zastanawiam się co możemy na to poradzić. Polecono mi skorzystanie z usług Instytutu Podologicznego w Rzeszowie. Znacie to miejsce? |
Warto spróbować od domowego sposobu i smarowania ekstraktem z jaskółczego ziela.
Bardzo dobre efekty.
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce