|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Didacticfh początkujący

|
Wysłany: Pon 17 Lut 2020, 12:44 Temat postu: Dmofon czy wideodomofon? |
|
|
Witajcie.
Niedawno wybudowaliśmy swoj wlasny, mały domek w zabudowie szeregowej. Praktycznie wszyscy sąsiedzi wstawiają wideodomofony takie https://5tech.pl/wideodomofony-jednorodzinne,c17.html zamiast zwykłych domofonow.
Myslicie, ze sa warte swojej ceny i czy warto taki wstawic zamiast zwyklego?
Macie doswiadczenia z tym zwiazane? Doradzicie?
Ostatnio zmieniony przez Didacticfh dnia Pon 24 Lut 2020, 13:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
mikolajseo3 bywalec

|
Wysłany: Pon 17 Lut 2020, 23:43 Temat postu: |
|
|
Taki jest zdecydowanie lepszy, wiemy chociaż kto jest po drugiej stronie.
Pożyczki online _________________ Jeżeli interesujecie się cukiernictwem sprawdź przepisy na ciasta. Najlepsze i sprawdzone ciasta.
Restauracja w Gdańsku - jeżeli szukacie kuchni włoskiej, lepszego wyboru nie ma! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ChangeMea kandydat

|
Wysłany: Sob 22 Lut 2020, 22:41 Temat postu: |
|
|
Nie wiem o tobie, ale spojrzałem na to, ile kosztuje nowy domofon wideo i byłem zaskoczony tym kosztem. Dlatego postanowiłem lutować poprawnie stary, kontakt zniknął. Zobacz tutaj jak to zrobić dobrze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Janka09 kandydat

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2021, 22:27 Temat postu: |
|
|
Ja długo zastanawiałam się czy lepsze będzie domofon czy wideodomofon, ostatecznie stwierdziłam że wolę trochę dopłacić ale mieć dobry sprzęt z kamerą. Moim zdaniem jest to dosyć ważne, koszt nie jest dużo wyższy, a możliwość podglądu jednak jest ważna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karol_38 początkujący

|
Wysłany: Pią 6 Sie 2021, 18:12 Temat postu: |
|
|
Ja zainwestowałem i zakupiłem domofon z firmy ACO i z czystym sercem, mogę tę firmę polecić każdemu, kto by chciał taki domofon zamontować u Siebie. _________________ domofony |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Nie 19 Gru 2021, 18:49 Temat postu: |
|
|
Jak już mowa o domofonach, to sama ostatnio pokusiłam się o zamówienie nowego domofonu do mojej firmy. Chciałam mieć większą kontrolę nad tym, to wchodzi do mojego biura, żeby nie wpuścić jakiś nieproszonych gości z zewnątrz. Udało mi się znaleźć bardzo ciekawe propozycje w tym zakresie na stronie https://riseweb.pl , więc jeżeli jesteście również tym zainteresowani, to koniecznie sobie do nich zerknijcie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|