|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| katrina Gość

| 

|  Wysłany: Pią 11 Gru 2015, 8:14    Temat postu: Jakie osiedle w Łodzi polecacie |   |  
				| 
 |  
				| Cześc. Może ktoś tutaj jest z Łodzi? CZy możecie polecić jakieś dobre miejsce do zamieszkania? Obecnie jestem na etapie poszukiwania mieszkania dla siebie  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| tala Gość

| 

|  Wysłany: Nie 13 Gru 2015, 10:22    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Nie kupuj na pewno mieszkania w centrum miasta bo jest bardzo drogo. O wiele lepiej jest zastanowić się nad jakimś fajnym mieszkaniem pod miastem. A może nad domem z ogródkiem? Zerknij sobie na to co ma w ofercie ten deweloper:
 http://treedevelopment.com/

Bardzo fajne mieskania obecnie powsają na Brzozowej Alei. Wysoki standard oraz niskie jak na Łódź ceny. Dwupoziomowe mieszkanie można kupić już od 3500 zł czyli w cenie rynku wtórnego....
  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| sierpniowaPM kandydat

| 

|  Wysłany: Pią 24 Cze 2016, 20:48    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jestem z łodzi. Gdybym mogła na pewno nie wybrałabym tego miasta na życie. Strasznie brudne i ludzie bardzo zawistni.  W centrum będziesz mieć bardzo drogo, tak samo jak nowo powstałe dzielnice jak Janów - bardzo drogo. Najgorsza dzielnica łodzi? Słyszałam bardzo wiele złego o Jaracza, Próchnika, Legionów, generalnie stare dzielnice miasta. Na pewno nie bierz mieszkania w kamienicy. Sama przyjechałam tu za pracą... żałuję że nie wybrałam Wrocławia. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| niepoprawny maniak

| 

|  Wysłany: Sob 11 Lut 2023, 15:40    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Akurat nie znam się na rynku łódzkim, ale co powiesz na najem instytucjonalny? Szczególnie polecam ci ofertę firmy PFR Nieruchomości https://lublin.mdr.pl/ . Tutaj najemcy będą mogli wybierać wśród lokali od 1 do 4 pokojowych o metrażach od 27 do 77 mkw. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| densy uzależniony

| 

|  Wysłany: Pon 13 Lut 2023, 12:21    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| My jak kupowaliśmy mieszkanie to bezpośrednio od https://modehpolmo.pl/ I nie żałuje tej decyzji |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Margolcia33 maniak

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| arvena uzależniony

| 

|  Wysłany: Sro 12 Kwi 2023, 10:20    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Może po prostu lepiej kupić mieszkanie w Piotrkowie Trybunalskim, na osiedli Źródlana 31, to bardzo blisko Łodzi a ceny są o wiele atrakcyjniejsze |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach