|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Magkaa89 kandydat

|
Posted: Sun 7 May 2017, 15:22 Post subject: Bukiet ślubny - liczba kwiatów |
|
|
Planuje sama zrobić bukiet ślubny. Tylko nie wiem z ilu kwiatów? Czy ich liczba powinna być parzysta czy nieparzysta?
Bukiet będzie z samych mieczyków. Tak więc za wszelkie rady ze najlepiej kupić podziekuję. Bukiet zrobi mi siostra która jak najbardziej ma cudowny zmysł do kwiatów (bukietów). |
|
| Back to top |
|
 |
jaltest34 początkujący

|
Posted: Wed 7 Feb 2018, 11:11 Post subject: |
|
|
Ja bym wzięła nieparzystą liczbę kwiatów. _________________ jaltestpolska.com |
|
| Back to top |
|
 |
FotoBudka24h kandydat

|
Posted: Thu 15 Feb 2018, 9:22 Post subject: |
|
|
Naprawdę wierzycie jeszcze w takie przesądy? Moim zdaniem to czy liczba kwiatów na bukiet ślubny będzie parzysta czy nieparzysta, nie jest aż tak bardzo istotne. Bardziej liczy się wygląd i jakość tego bukietu  |
|
| Back to top |
|
 |
mcihal223 początkujący

|
Posted: Thu 26 Apr 2018, 9:05 Post subject: |
|
|
Najlepszym wyjściem na bukiet ślubny będzie 8 kwiatów bo liczba parzysta przynosi szczęście
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce