View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
morwinka bywalec

|
Posted: Sun 13 May 2018, 9:00 Post subject: Jakie fajne torebki polecicie? |
|
|
Jestem strasznie niezdecydowanym babskiem. zukam torebki i nie wiem jaka wybrać. Jakie Wam się najbardziej podobają? Dodam, że chcę kupić torebkę w kolorze czarnym. |
|
Back to top |
|
 |
berka uzależniony

|
Posted: Tue 15 May 2018, 5:32 Post subject: Re: Jakie fajne torebki polecicie? |
|
|
morwinka wrote: | Jestem strasznie niezdecydowanym babskiem. zukam torebki i nie wiem jaka wybrać. Jakie Wam się najbardziej podobają? Dodam, że chcę kupić torebkę w kolorze czarnym. |
Czarna na pewno będzie praktyczna, jednak zbliża się lato i nie wolisz torebki w jakimś jaśniejszym kolorze? Takiej która będzie pasowała do letnich stylizacji. Oprócz czarnego praktyczne w kolorze sa jeszcze:
jasno szary
blekit
ewentualnie krem
Na tej stronie jest fajny artykuł https://sklep-torebki.pl/blog/blog/2018/04/03/rodzaje-torebek-krotki-przewodnik/ - są tutaj rozpisane dokładnie wszystkie modne fasony torebek. Możesz sobie poczytać.
Osobiscie lubie torebki typu shopper, które pomieszczą wszystko  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce