| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Patryk1991 początkujący

| 

Wysłany: Wto 12 Wrz 2017, 18:04    Temat postu: Dodatki do granatwego garnituru | 
				     | 

| 

Hej. Do mojego ślubu jeszcze daleko, ale okazyjnie kupiłem dobry garnitur. Jest on w kolorze ciemnego granatu i zastanawiam się jakiego koloru dodatki? Buty na pewno brązowe, raczej skórzane, koszula biała.

I teraz najważniejsze, krawat czy muszka? Nigdy muszki nie nosiłem i raczej czułbym się lepiej w krawacie. Jeśli krawat to jaki kolor? Inny odcień granatu, czy brązowy?

Pozdrawiam   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Dagmasia gaduła

| 

Wysłany: Pon 27 Lis 2017, 1:07    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Tak, koszula na bank biała, tutaj znajdziesz eleganckie fasony https://modini.pl/33-biale-koszule-meskie . Buty skórzane, czarne i ja bym obstawiała jednak krawat. Tym bardziej, że lepiej się w nim czujesz | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

heniutek kandydat

| 

Wysłany: Czw 17 Maj 2018, 20:42    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Krawat jakiś ciemny, chyba, że lubisz coś kontrastowego, co zgra się fajnie z białą koszulą. Muszki na ślub jakoś średnio mi podchodzą, nie wiedzieć czemu. A poszetki masz wybrane, zarówno do garnituru zasadniczego i zapasowego? Ja zamawiałem stąd: https://www.dignito.pl/pol_m_Poszetki-183.html i byłem bardzo zadowolony - dotarły szybko i były dokładnie takie jak na zdjęciach. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

jagnam gaduła

| 

Wysłany: Pon 16 Lip 2018, 10:52    Temat postu: Re: Dodatki do granatwego garnituru | 
				     | 

| 

| Patryk1991 napisał: | 	 		  Hej. Do mojego ślubu jeszcze daleko, ale okazyjnie kupiłem dobry garnitur. Jest on w kolorze ciemnego granatu i zastanawiam się jakiego koloru dodatki? Buty na pewno brązowe, raczej skórzane, koszula biała.

I teraz najważniejsze, krawat czy muszka? Nigdy muszki nie nosiłem i raczej czułbym się lepiej w krawacie. Jeśli krawat to jaki kolor? Inny odcień granatu, czy brązowy?

Pozdrawiam   | 	  

Zdecydowanie muszka. W ostatnim czasie jest o wiele modniejsza od krawatu. I wydaje mi sie jednak ze bardziej elegancko się w niej wyglada.

Koszulę proponuje białą.

Buty lepiej ciemno brązowe, jednocześnie eleganckie, jak te brogsy

https://patine.pl/category/obuwie-klasyczne-brogsy

Będą pasowały oczywiście również i na inne okazje  

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

wang maniak

| 

Wysłany: Pią 20 Lip 2018, 10:16    Temat postu:  | 
				     | 

| 

A o spinkach do garnituru już myślałeś? Jeśli nie to polecam się zastanowić. Możesz zamówić dla siebie na przykład spinki z inicjałami: https://riwia.pl/spinki-do-mankietow-z-inicjalami. takich na pewno nie będzie miał żaden kolega   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

asiaczek kandydat

| 

Wysłany: Pon 13 Sie 2018, 10:56    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Myślę że buty w kolorze brązowym to dobry wybór w przypadku takiego garnituru w sklepie Deichmanna tam masz spory wybór tego typu obuwia. Jako że ceny sa atrakcyjne a wysyłka darmowa to moim zdaniem najlepszy wybór. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

o-krysia kandydat

| 

Wysłany: Czw 31 Sty 2019, 21:22    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Hej! Oprócz tego, że uważam, że dodatki mógłbyś mieć brązowe (buty+mucha), zaraz po spinkach Twoim dodatkiem powinien być jakiś piękny zegarek   elegancki, najlepiej na bransolecie, pasujący do całości (a nie jak mój narzeczony casio pro trek sobie wymyślił, masakra) | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Gibran4 gaduła

| 

Wysłany: Sob 2 Lut 2019, 18:41    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Teraz często faceci stawiają na bardzo oryginalne dodatki do garnituru. Tu można postawić na kolorowe skarpetki, poszetkę, krawat, muchę. Mi to jednak podoba sie klasyka i wszystko w stonowanych kolorach. Z takich dodatków to własnie fajnie postawić na elegancki zegarek. Te od Casio z linii Edifice https://www.czaszegarkow.pl/casio-edifice-c-927_930.html fajnie się sprawdzą. W sam raz do każdej eleganckiej stylizacji. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Martynna27 bywalec

| 

Wysłany: Czw 7 Lut 2019, 10:10    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Fajnych butów, które będą pasowały do garnituru. Na szczęście mamy już dostęp do rodzimego obuwia takich marek jak Shoes Stylers. Mamy do wyboru czarne wiedenki i brazowe brougue.  Przy czym obuwie to w całości powstaje u nas w kraju, pięknie się prezentuje, a do tego jest dostępne w rozsądnej cenie.

Jak Wam się podobają?  

http://www.shoesstylers.com 

To idealna opcja dla mężczyzn o szerokiej stopie:). | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

kalusia kandydat

| 

Wysłany: Pon 18 Lut 2019, 21:03    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| A masz krawat czy muszkę ? Bo mój narzeczony zastanawia się co wybrać. Ja znowu chciałam by kupił też sobie ładne spinki do mankietów. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|