Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Koszula biała czy kolorowa?
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego
View previous topic :: View next topic  
Author Message
daro156
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 6 Dec 2016, 10:49    Post subject: Koszula biała czy kolorowa? Reply with quote

Jaka Waszym zdaniem będzie najlepsza koszula do ślubu? Czy tradycyjnie mam kupić białą, a czy może zdecydować się na coś odważniejszego i wziąć koszulę kolorową, ale jaki ten kolor? Przyznam, że spodobały mi się koszule Modini , które można kupić w sklepie internetowym eModini, ale tam też mają duży wybór.
Back to top
View user's profile Send private message
klucznik
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 16 Feb 2017, 18:18    Post subject: Reply with quote

białawykrzyknikwykrzyknik tylko i wyłącznie biała mój drogi uśmiech
Back to top
sebab
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 1 Mar 2017, 11:13    Post subject: Reply with quote

Nie wiem jak pozostali Panowie ale ja postawiłbym na tradycyjny kolor czyli biały. Jakoś nie widzę się w kolorowej koszuli na slubie bynajmniej tym kościelnym. Do Urzędu Stanu Cywilnego można pójśc w kolorowej koszuki np. błekitnej ale do kościoła to tylko w bieli.
danielwojcik12
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 24 Apr 2017, 8:37    Post subject: Reply with quote

Również jestem za białym i tylko białym kolorem do kościoła. Póżniej na weselu to możesz sobie wziąść jaką błękitną do przebrania.
Back to top
darr70
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 6 Apr 2018, 15:56    Post subject: Re: Koszula biała czy kolorowa? Reply with quote

daro156 wrote:
Jaka Waszym zdaniem będzie najlepsza koszula do ślubu? Czy tradycyjnie mam kupić białą, a czy może zdecydować się na coś odważniejszego i wziąć koszulę kolorową, ale jaki ten kolor? Przyznam, że spodobały mi się koszule Modini , które można kupić w sklepie internetowym eModini, ale tam też mają duży wybór.

Miałem też eksperymentować z koszulą ale zostałem przy białej.
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Tue 2 Nov 2021, 13:09    Post subject: Reply with quote

Dobrej jakości koszule męskie znajdziecie na stronie https://thomaswaxx.com/. Jak nie jesteś przekonany jaka koszula będzie odpowiednia to możesz też zajrzeć tam na bloga i poczytać więcej na ten temat, żeby ułatwić sobie wybór uśmiech
Back to top
faye03
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 4 Nov 2021, 17:04    Post subject: Reply with quote

Elegancka męska koszula jest dla każdego mężczyzny tym, czym klasyczna „mała czarna” dla kobiety – niezbędnym elementem w garderobie! Koszule z długim rękawem są klasyczne, ponadczasowe, a do tego idealnie pasują na wiele rożnych okazji. Nie inaczej jest w sezonie letnim. Choć z nieba leje się żar, często wykonywany zawód lub preferowany styl ubierania sprawiają, że panowie sięgają właśnie po koszulę. Jakie koszule na lato będą modne w tym roku? I co sądzicie o tych koszulach męskich bawełnianych znalezionych w tym sklepie https://e-spodnie.pl/produkty/sempre/sempre,2,23775?
Back to top
hubert37
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 8 Nov 2021, 20:01    Post subject: Reply with quote

Każdy przedsiębiorca w celach reklamowych czasem sięga po broszury. Jeśłi akurat teraz Ty potrzebujesz je wydrukować ,skontaktuj się z Printing House druk broszur https://printinghouse.pl/druk-na-drewnie-warszawa/
Back to top
tomaszz
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 25 Nov 2021, 13:10    Post subject: Reply with quote

Ja zakładam białą.
lamie
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 7 Jan 2022, 12:18    Post subject: Reply with quote

Bardziej elegancka zdecydowanie będzie klasyczna biała albo błękitna, jak szukasz dobrej jakości koszul to polecam sprawdzić na stronie https://thomaswaxx.com/.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce