Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Obuwie letnie na większe stopy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Papryczkaa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 19 Lip 2021, 11:08    Temat postu: Obuwie letnie na większe stopy Odpowiedz z cytatem

Szukam wygodnych butów do pracy na większą stopę uśmiech

W jakich najwygodniej chodzi Wam się latem?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arlettena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 21 Lip 2021, 6:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na lato tylko sandałki, a jak chłodniej to espadryle. Stopa się nie przegrzewa, nie poci, oddycha, no i mogę pomalować paznokcie. uśmiech

Buty dla siebie zamawiam przez internet. W sklepach nie jestem w stanie dorwać odpowiednich na swoją stope.

Zerknij sobie tutaj:
https://www.butyxl.pl/buty-damskie-duze-rozmiary

W sklepie jest szeroka rozmiarówka i wiele modeli.
Powrót do góry
sowa4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 23 Lip 2021, 20:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tutaj https://pantofelek24.pl/pol_m_Obuwie-damskie_Trampki_Sneakersy-353.html jest ciekawa opcja. Mają tam bowiem różnego typu sneakersy na koturnie. Jeśli poszukujecie ciekawego i wygodnego obuwia, to myślę, że warto się tam rozejrzeć. Nie da się ukryć, że propozycji jest naprawdę sporo. Myślę, że warto zawsze patrzeć na stosunek jakości do ceny.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: