Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Chcę wziąć kredyt...
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
arvena
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sat 3 Jul 2021, 17:06    Post subject: Chcę wziąć kredyt... Reply with quote

Kto wie jakie są raty i warunki kredytu na 15 tys? Chcę wziąć taki kredyt ale nie wiem gdzie są najkorzystniejsze warunki. Doradzicie?
Back to top
View user's profile Send private message
Aniela1
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 25 Aug 2021, 16:54    Post subject: Reply with quote

W takiej sytuacji warto zapytać się doradcy finansowego. Ja też chcę wziąć kredyt i będę korzystać z takiego wsparcia. Potrzebne jest mi także zaświadczenie o zatrudnieniu , ponieważ muszę takie przedstawić w pracy do wypełnienia. Będę brała dużą kwotę, więc taki dokument dla banku jest niezbędny.
Back to top
gimoczek
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 29 Aug 2021, 10:55    Post subject: Reply with quote

Zerknij sobie tutaj https://frankowy-kredyt.pl/ dowiesz się więcej na temat kredytu we frankach. Nie mam pojęcia jaka kwota Cię interesuje oraz jakie są Twoje zdolności kredytowe, ale możesz zerknąć tutaj i znajdziesz ofertę dobrą dla siebie. Powodzenia!
Back to top
Ona_90
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 10 Sep 2021, 10:51    Post subject: Reply with quote

Różne są w życiu sytuacje. Kredyty też są dla ludzi, byle by je brać z głową i rozsądnie. Ja polecam zerknąć na stronę Axi card https://axi-card.pl/warunki-korzystaniakorzystam z tej karty już jakiś czas i to naprawdę świetny sposób między innymi na bezpieczne zakupy w sieci. Co fajne też stając się, klientem dostajesz dostęp do profilu klienta, w którym możesz kontrolować wszystkie transakcje i funkcje karty.
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Mon 15 Nov 2021, 18:35    Post subject: Reply with quote

Chyba zdecydowana większość z nas posiada różnego rodzaju kredyty i muszę przyznać, że warto jest wiedzieć na jakie warunki najlepiej jest się zdecydować. W takiej sytuacji ja polecam każdemu skontaktowanie się z ekspertem finansowym https://kfroch.pl/ i na pewno jest możliwość znalezienia najlepszego finansowania.
Back to top
zyta12
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 27 Nov 2021, 14:52    Post subject: Reply with quote

Jeśli zależy Ci na kredycie na najlepszych warunkach to skorzystaj z pomocy profesjonalnego doradcy kredytowego. Pomoże porównać oferty i wybrać najkorzystniejszą. W Warszawie działa ekspert kredytowy Tomasz Wostal. Zdecydowanie wie co robi. Pomaga przy kredytach hipotecznych, gotówkowych, deweloperskich i innych. Nie pobiera opłat także taka współpraca będzie tylko z korzyścią dla Ciebie.
Back to top
rachela
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 6 Dec 2021, 16:51    Post subject: Reply with quote

Niezależnie od tego, na jaki kredyt się zdecydujecie, możecie skorzystać z usług doradcy kredytowego. O takiej możliwości poczytacie więcej na stronie https://solemofinanse.pl/ . Moim zdaniem jest to bardzo wygodne bo jest to bezpłatne, a bardzo pomocne.
Back to top
dyzio69
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 15 Dec 2021, 16:44    Post subject: Reply with quote

Rozumiem potrzebę finansowania, dlatego wydaje mi się, że ogólnie powinno wam się udać znaleźć odpowiedni kredyt. Na pewno odpowiednia wiedza Wam się do tego przyda, a ją macie na przykład na stronie https://silesiafinanse.pl/bik-a-big-roznice/ . Ja tu lubię dowiadywać się na różne tematy, to dla mnie bardzo wygodne.
Back to top
Zengila12
maniak
maniak

PostPosted: Thu 30 Dec 2021, 14:12    Post subject: Reply with quote

Ja biorąc kredyt hipoteczny poszłam wpierw do doradcy finansowego https://intuum.pl/doradca-kredytowy-gdansk/ . Tak najlepiej, to jednak jest długoterminowy kredyt i warto wybrać najlepsza opcję. A sami niejednokrotnie nie damy rady znaleźć takiej oferty. Doradca jednak współpracuje z różnymi bankami i potrafi dobrać najlepsza ofertę.
Back to top
hylia7044
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 10 Jan 2022, 11:51    Post subject: Reply with quote

Macie zaciągnięty taki kredyt frankowy? Takie kredyty frankowe były nieuczciwe. Jeśli spłacacie to powinniście by zgłosić się do adwokata, który pomoże wam wywalczyć najlepsze korzystne warunki. Możecie też wcześniej swoją umową przesłać do analizy. Pomyślcie o tym.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce