|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| Libella5 bywalec

| 

|  Wysłany: Pią 20 Mar 2009, 10:05    Temat postu: Nasze dziwactwa ;) |   |  
				| 
 |  
				| Może ja zacznę od wypisania moich dziwactw   - ciągle wydaje mi się, że ludzie gapią się i obgadują mnie
 - oglądam się we wszystkich lusterkach, szybach itp
 - idąc przez miasto oglądam się czy nikt mnie "nie śledzi"
   - mam odruch wymiotny gdy zobaczę nie domyte talerze w których ktoś podaje mi jedzenie... itp.
 - muszę się wysiusiać przed snem choćby to była kropelka
   - jak jestem sama w domu i usłyszę jakiś szmer czy coś ( często w rurach) to od razu idę i sprawdzam czy nikogo nie ma -> chociaż drzwi mam pozamykane => ogólnie nie lubię być sama w domu
   - przechodząc przez korytarz w domu często patrzę na schody.. czy nikt nie idzie
 - nie zasnę gdy drzwi mam uchylone lub okna nie zasłonięte...
 - nie cierpię bałaganu, jeśli mam coś robić np w kuchni to wszystko musi stać na swoim miejscu. nie mogę po prostu pracować w bałaganie
 - nie lubie jak jest szorstka kartka papieru np w ksiazce to az mam ciarki
 - przychodząc do domu zawsze pytam moje pieski : co u nich i jak minął dzień

oj mogłabym wypisywać i wypisywać... ale poczekam jeszcze na Was moje drogie

Miej oczy szeroko otwarte przed ślubem i przymykaj je później
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| *AGNIESZKA* maniak

| 

|  Wysłany: Pią 20 Mar 2009, 10:29    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| W takim razie zacytuje Twoje wypowiedzi, poniewaz większość z nich dotyczy tez mojej osoby; - ciągle wydaje mi się, że ludzie gapią się i obgadują mnie (jw.)
 - jak jestem sama w domu i usłyszę jakiś szmer czy coś ( często w rurach) to od razu idę i sprawdzam czy nikogo nie ma -> chociaż drzwi mam pozamykane => ogólnie nie lubię być sama w dom (jw)
 - nie cierpię bałaganu, jeśli mam coś robić np w kuchni to wszystko musi stać na swoim miejscu. nie mogę po prostu pracować w bałaganie (jw)
 - przychodząc do domu zaglądam codziennie do moich storczyków, czy im cos urosło, pąk się rozkwitł - każdego - z każdej strony
  , - boję się ciemności, nie wyjdę sama w nocy na właśne podwórko, bo zaraz sobie wyobrażam Bóg wie cio,
 - nigdy nie zasnę odkryta - musze mieć na sobie przynajmniej jakiś koc i musi mi nie być widac nic oprócz czubka głowy,

Hmm... narazie to mi przyszło do głowy, napewno jest tego o wiele, wiele więcej

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Caliope8 uzależniony

| 

|  Wysłany: Pią 20 Mar 2009, 12:22    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| mnie się wydawało, że nie mam dziwactw ale mówią mi, że wcale nie jest w normie jak stópki myję min 5razy dziennie, co do porządku w kuchni też mi się to dziwactwem nie wydaję, tym bardziej że na 3wypowiedzi wszystkie to stwierdzamy   Jak jestem w domku, a kwitną fiołki w ogrodzie to zawsze rano idę się z nimi przywitać...wsadzam nochal w kwiatki i już wiem, że dzień będzie piękny no i przytulam się do mojej brzózki

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Sadie guru

| 

|  Wysłany: Pią 20 Mar 2009, 20:00    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| ja rozmawiam z psami ale to podobno normalne dla kazdego posiadacza psa   - nigdy nie koncze herbaty.W moim kubku nie zobaczysz dna.Zawsze zostawie mniej lub wiecej ale zawsze.
 Tak poza tym to chyba normalna jestem.

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| alchemiczka kandydat

| 

|  Wysłany: Pią 20 Mar 2009, 22:37    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| - czasem mi się zdaje że ktoś z zewnątrz mnie obserwuje, przez to co chwila patrzę w okno.   - zawsze klepię miejsce obok siebie w łóżku zeby sprawdzić czy Adrian wyszedł do pracy czy też nie.
   - rozmawiam z moim KOTEM.
 - jestem pedantem, to fakt. nawet jak koc nie jest odciągnięty to ZAWSZE, ALE TO ZAWSZE go powprawiam.
 - przeglądam się w każdym możliwym lustrze, szybie itp.
   - zanim gdzieś wyjdę sprawdzam czy okna są pozamykane, telewizor czy laptop wyłączony.

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Sadie guru

| 

|  Wysłany: Pią 20 Mar 2009, 22:38    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| przykro mi kochana ja bym to normalnym zachowaniem nazwala  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Sony85 maniak

| 

|  Wysłany: Pią 20 Mar 2009, 22:45    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A ja: * zawsze musze sprawdzic kilka razy czy zamknełam drzwi..czy to z domu czy z samochodu..czasem nawet musze sie wrucic i sprawdzić
 * nigdy niedopijam kawy musi zostac 1/3 szklanki
 * tak samo jak kolezanka nie zasne gdy mam uchylone drzwi z pokoju
 * niezasne dopuki nieodwiedze łazienki
 * niezasne bez muzyki
 ..reszta jak mi sie przypomni...

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Sadie guru

| 

|  Wysłany: Sob 21 Mar 2009, 12:30    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Sony masz z kawa jak ja z herbata  wlasnie min 1/3 szklanki zostaje.A sie na mnie patrzy i marudzi ze po co on robi skoro ja nie pije? U nas w domu on jest mistrzem herbaty.Ja tylko chinska przyrzadzam.Ale A robi pyszna z torebek.

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| dotti1984 maniak

| 

|  Wysłany: Pon 23 Mar 2009, 22:48    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A moje dziwactwa to: - jak gdzieś z kims wychodze to ciągle pytam czy nie jestem ubrudzona na twarzy chociaż przed wyjściem ysiąc razy sprawdzam to w lustrze.podobnie mam z pytanie "czy sie nie rozmazałam?"/nie raz nawet zapominam ze umalowana nie jestem a i tak pytam/
 - zapisuje w telefonie w przypomnieniach nawet najwieksze głupoty bo ciągle uważam że zapomne
 - jak zasypiam to muszę sobie machać stopą i tak robie dopóki nie usnę
 - w kółko sprawdzam czy mam zasunięte kieszenie w kurtce jak jade autobusem itp w obawie przed kieszonkowcami choć zwykle i tak kieszenie mam puste
 - do autobusu zawsze wsiadam ostatnimi drzwiami a w tramwaju zawsze do drugiego lub trzeciego wagonu / a jak juz wejdze środkowymi to i tak zawsze lece na sam koniec/
 - i podobnie jak koleżanki wyżej napisały-ciągle mi się wydaje że ktoś mnie obserwuje a jak jestem sama na noc w domu to większośc czasu zamiast w łózku to spędzam przy wizjerze bo każdy hałas to dla mnie znak że to włamywacz

Narazie więcej dziwactw nie pamiętam ale pewnie mam ich dużo więcej.Mój K. mógłby sie tu o mnie rozpisac

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| betty22 uzależniony

| 

|  Wysłany: Wto 24 Mar 2009, 11:48    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Moje to: - rano obowiazkowo pije kawe, przez co wstaje 15min
 - przed wyjsciem/snem musze sie wysiusiac
 - kilka razy sprawdzam czy dobrze zamknelam dom
 - przegladam sie w kazdej witrynie sklepu