|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kajtek102 kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
Wafelka bywalec

|
Posted: Thu 18 Jul 2019, 6:54 Post subject: |
|
|
| Ciężko wycenić, są różne pakiety, różne sale. Ja mogę Ci polecić w Bielsku salę Wróblówka, jest przestronna, śliczna no i nie zdzierają z człowieka |
|
| Back to top |
|
 |
Gabryskka uzależniony

|
Posted: Thu 22 Aug 2019, 9:18 Post subject: |
|
|
| Każda sala jest inna i ma inne ceny, musisz się poorientować w tych które cię interesują. Nam na przykład w Krzewim Rogu w Chmielnie bardzo fajną ofertę na większa ilość gości zaproponowali - http://krzewirog.pl/ |
|
| Back to top |
|
 |
annamarchewka kandydat

|
Posted: Thu 24 Oct 2019, 12:19 Post subject: Dla porównania |
|
|
| Nie wiem jak w mazowieckim ale ja miałam wesele w Krakowie w best western premier i udało mi się całkiem dobrze dogadać, tam jest super, pracują tam profesjonaliści i dobrze podeszli do tematu więc może dlatego ale warto próbować |
|
| Back to top |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Posted: Wed 4 Dec 2019, 21:06 Post subject: |
|
|
| To chyba zalezy od sali, od lokalizacji, od menu jakie wybierzesz, bardzo duzo czynnikow ma wplyw na cene, ja bylam teraz niedawno na weselu u siostry w Wieluniu, w restauracji Zielona Weranda, bylo super, ceny nie wiem dokladnie ale wiem , ze bardzo przystepnie i wszystko bylo naprawde dopracowane swietnie, dbalosc o gosci, o ich komfort, obsluga rewelacja |
|
| Back to top |
|
 |
GdzieWeselepl kandydat

|
Posted: Fri 6 Dec 2019, 14:36 Post subject: |
|
|
| Sprawdź sobie na GdzieWesele.pl mają tam ogromny wybór w przystępnych cenach! |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Mon 9 Dec 2019, 15:45 Post subject: |
|
|
| Ceny są różne. |
|
| Back to top |
|
 |
kamyczek25 bywalec

|
Posted: Fri 10 Jan 2020, 10:57 Post subject: |
|
|
oooj to zalezy... nie ma jakiejs konkretnej ceny wspolnej dla wszystkich sal nawet menu ma wplyw na cene. W inowroclawiu maja fajna sale, z mozliwoscia noclegow dla gosci, a dla nas to byl priotrytet, Karczma Kujawska, z czystym sumieniem moge polecic |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce