|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| Judytka_Tom bywalec

| 

|  Wysłany: Sro 17 Gru 2014, 8:47    Temat postu: Czekoladowa fontanna na weselu? |   |  
				| 
 |  
				| Witajcie, na większości wesel na których byłam, spotkałam sie z tym, że na sali było coś dodatkowego np. stół wiejski. Ale na jednym była wielka czekoladowa fontanna a wokół niej owoce i żelki, które można było moczyć w ciepłej czekoladzie. Bardzo mi sie podobał ten pomysł, sama fontanna była oblegana praktycznie na każdej przerwie.

Co sądzicie o załatwienia takiej fontanny na wesele? Na pewno swoje kosztuje, ale chyba warto co nie?
		|  |  
		| elizka początkujący

| 

|  Wysłany: Sro 17 Gru 2014, 9:53    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Fontanna super ale chyba nie jest aż tak droga jak się wydaje  Ostatnio widziałam na targach ślubnych w Krakowie taką gigantyczną fontannę ale nie wiem ile kosztuje zamówienie  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Mel_Si gaduła

| 

|  Wysłany: Sro 17 Gru 2014, 15:35    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jak dla mnie to jest strata pieniędzy. Jak ktoś ma ich za dużo, to może sobie taką fontannę wynająć  Dla mnie nie ma w niej niczego nadzwyczajnego i żadnego "łał" w niej nie widzę. _________________
 Dum spiro, spero...

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| dariuszkowalczyk11 początkujący

| 

|  Wysłany: Sro 1 Lip 2015, 10:25    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Kilka razy widziałem taką fontannę na weselach. Wydaję mi się, że to ciekawy pomysł warty rozważenia. Ale w tym wypadku trzeba się liczyć z większymi kosztami wesela, bo cena jest wysoka. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| sreg gaduła

| 

|  Wysłany: Sro 1 Lip 2015, 14:37    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ciekawe, mi się zawsze takie fontanny podobały i przyciągały Gości. Ale skoro to spory koszt to może rzeczywiście coś bardziej praktycznego? _________________
 Zapraszam http://www.idmultimedia.pl
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| AnkaS kandydat

| 

|  Wysłany: Sro 8 Lip 2015, 15:25    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Chyba fajny pomysł,  musze pooglądać w sieci, jak się prezentuje taka fontanna. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| efkalinka maniak

| 

|  Wysłany: Sro 8 Lip 2015, 19:48    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jak dla mnie fajne, ale na chwilę. Szybko się gościom może znudzić, a kasy wywalę dość sporo. Ja jestem na nie. _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| sreg gaduła

| 

|  Wysłany: Pon 13 Lip 2015, 16:26    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | efkalinka napisał: |  	  | Jak dla mnie fajne, ale na chwilę. Szybko się gościom może znudzić, a kasy wywalę dość sporo. Ja jestem na nie. | 

Szybko znudzić na pewno nie, ja sama zawsze ślęczę przy takiej czekoladzie i wracam kiedy trochę zwolni mi się miejsca w brzuchu
		|  |  
		| efkalinka maniak

| 

|  Wysłany: Pon 13 Lip 2015, 21:57    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | sreg napisał: |  	  |  	  | efkalinka napisał: |  	  | Jak dla mnie fajne, ale na chwilę. Szybko się gościom może znudzić, a kasy wywalę dość sporo. Ja jestem na nie. | 

Szybko znudzić na pewno nie, ja sama zawsze ślęczę przy takiej czekoladzie i wracam kiedy trochę zwolni mi się miejsca w brzuchu
  | 
 hehehehe to siedziałabyś z moimi siostrzeńcami na weselu.

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| sreg gaduła

| 

|  Wysłany: Wto 14 Lip 2015, 14:11    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | efkalinka napisał: |  	  |  	  | sreg napisał: |  	  |  	  | efkalinka napisał: |  	  | Jak dla mnie fajne, ale na chwilę. Szybko się gościom może znudzić, a kasy wywalę dość sporo. Ja jestem na nie. | 

| 
 hehehehe to siedziałabyś z moimi siostrzeńcami na weselu.
  | 

Nie ma sprawy, zawsze jakoś naturalnie przejmuję funkcję opiekunki do dzieci na weselu
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach