Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Złote kolczyki

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
adelaner
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 31 May 2017, 8:51    Post subject: Złote kolczyki Reply with quote

Czy złote kolczyki są dobrym rozwiązaniem na prezent dla dziewięcioletniej dziewczynki? Wszystko już ma i nie wiem kompletnie co jej kupić. Dlatego też pomyślałam o biżuterii. Nie wiem tylko czy się ucieszy z takiego prezentu?
Back to top
View user's profile Send private message
nowakowski912
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 10 Jun 2020, 13:25    Post subject: Reply with quote

Oczywiście, że tak, kiedyś na pewno jej się przydadzą.
fotograf ślubny Katowice
fotograf ślubny Kraków
fotograf ślubny Kielce
fotograf ślubny Warszawa
fotograf ślubny Przemyśl
Martynna27
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 15 Jul 2020, 22:11    Post subject: Reply with quote

Pomysł z kolczykami bardzo fajny. Najlepiej byłoby jednak wybrać coś uniwersalnego, np. tego typu https://sklep.diamor.pl/bizuteria/kolczyki-z-brylantami/kolczyki-z-brylantami-z-rozowego-i-bialego-zlota-31705-022-ct-hsi z białego i różowego złota. Bardzo często bowiem inne metale szlachetne wywołują uczulenia, które zdecydowanie nie należą do przyjemnych doznać. Będzie to na pewno bezpieczna, a jednocześnie piękna biżuteria.
Back to top
89mateesz
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 15 Jul 2020, 23:52    Post subject: Reply with quote

Pewnie spodobałyby się mojej narzeczonej, ale cena będzie odpowiednia do ich wykonania
torphy.ezekiel
początkujący
początkujący

PostPosted: Sat 18 Jul 2020, 21:24    Post subject: Reply with quote

Wg mnie najlepsza złota biżuteria jest w Apart, wiem, że jest tam dosyć drogo ale jakość jest niesamowita
Back to top
anianita
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 10 Aug 2020, 16:35    Post subject: Reply with quote

Nie do końca zgadzam się z opinią powyżej. Mam kilka rzeczy i co mogę powiedzieć to to, że po jakimś czasie pierścionek przestał być okrągły. Moim zdaniem tak to nie powinno wyglądać. Mnie jakiś czas temu była potrzebna biżuteria na prezent dla dziecka i znalazłam w sieci naprawdę urocze kolczyki.
Kompletnie nic się z nimi nie dzieje, prezentują się świetnie, mino że chrześnica ma je ciągle w uszach. Na stronie znalazłam wiele fajnych rzeczy w naprawdę przystępnych cenach więc z pewnością zajrzę tam jeszcze nie raz.
Back to top
barksi
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 18 Aug 2021, 10:41    Post subject: Reply with quote

Według mnie bardzo duży wybór ładnych i nie drogich kolczyków jest w sklepie https://edibazzar.pl/ zajrzyjcie, a na pewno coś dla siebie znajdziecie.
Back to top
Marika22
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 21 May 2023, 17:19    Post subject: Reply with quote

Witajcie. Ja mam postępową mamę. Od dawna chciała mieć kolczyk w nosie z boku. Byłam tym pomysłem zdziwiona, ale stwierdziłam, że czemu nie. Poszukałam w internecie i natrafiłam na Blomdahl https://blomdahl.pl/. Mają piękne i delikatne wzory dla kobiet. Zamówiłam mamie. Mam nadzieję, że się jej spodoba. Dam wam znać.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce