Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ile miesięcznie wydajecie na siebie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
berka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 18 Sty 2022, 11:02    Temat postu: Ile miesięcznie wydajecie na siebie Odpowiedz z cytatem

Jak w temacie. Dziewczyhny czy dbacie o siebie i ile miesięcznie Wam idzie kasy na urodę i te sprawy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arlettena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 18 Sty 2022, 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Różnie, na dzieci non-stop
Niby idę kupić coś dla siebie, a wychodzę w torbami dziecięcymi i w końcu nawet majtek sobie nie kupiłam, bo za długo biegałam po sklepach dziecięcych
Córka w okresie dojrzewania i wiecznie nie ma w co się ubrać, a prawie co tydzień na zakupach
Tak licząc ten miesiąc, wydatki na własne rzeczy to ok. 600 zł mi poszło, ale to z wypłaty męża, więc idzie lekką ręką oczko

No ale przynajmiej sporo zaoszczędziłam. Polecam polowac na kupony rabatowe na tej stronie. Bywają mega zniżki.
Powrót do góry
PawełW
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 19 Sty 2022, 22:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydawanie na swoje priorytety to nie grzech. Jeśli więc potrzebujesz dobrej drukarni do zrealizowanai swoich pomysłów, ale z przystępnymi cenami to zapraszamy do Printing House druk na drewnie https://printinghouse.pl/druk-na-drewnie-warszawa/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: