| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| hannak kandydat

| 

|  Wysłany: Pon 25 Paź 2021, 9:13    Temat postu: żaluzje |   |  
				| 
 |  
				| Jakiego typu żaluzje Wieliczka  zamontować do kuchni? Możecie mi coś polecić? |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Anetka44 kandydat

| 

|  Wysłany: Pią 19 Sie 2022, 12:17    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| W takim razie tutaj warto, żebyście poświęcili więcej uwagi również na ofertę przygotowaną przez Karnix to miejsce z szerokim wyborem pięknych dekoracji okiennych różnego typu nie ograniczając się również do kolorów, czy wzorów. Dlatego nasz wybór do sypialni i gabinetu to jednak rolety plisowane i żaluzji, które naprawdę świetnie wyglądają. No i w końcu brak problemów z terminami dostaw, aby idealnie je dopasować pod dane rozmiary okien. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Margolcia33 maniak

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| zhammes początkujący

| 

|  Wysłany: Pon 29 Sie 2022, 0:56    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Nie wiem, czy żaluzje są jeszcze modne. Stawiałabym chyba na jakieś nowocześniejsze rolety. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| lenkaa guru

| 

|  Wysłany: Wto 30 Sie 2022, 9:58    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Bardzo duży asortyment wysokiej jakości rolet, żaluzji, karniszy czy plis posiada firma https://rolmajster.pl/. Ja jestem bardzo zadowolona z ich usług. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| paulinabb bywalec

| 

|  Wysłany: Pią 23 Wrz 2022, 14:01    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Sama rozważam montaż żaluzji drewnianych w kuchni, w której prym wiedzie cegła ozdobna. Wydaje mi się, że oba te materiały będą do siebie pasować, a wydźwięk aranżacji pozostanie harmonijny. W końcu zarówno drewno, jak i cegła to materiały naturalne. Trzymajcie kciuki  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Sania uzależniony

| 

|  Wysłany: Pią 30 Wrz 2022, 8:29    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja osobiście uważam, że jednak najlepszą z opcji w zakresie dekoracji okiennych są zdecydowanie żaluzje drewniane, jednak aby je idealnie dobrać to warto poświęcić więcej uwagi na ofertę przygotowaną przez Amko https://www.amkorolety.pl/zaluzje/ u których można liczyć na profesjonalizm obsługi, znajomość tematu i możliwość dopasowania ich pod konkretne potrzeby również od strony rozmiarów i oczywiście dostępnych kolorów. Mam nadzieję, że jak już będzie po zakupie to podzielisz się swoimi spostrzeżeniami jak się zakup udał. Pozdrawiam! |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| ehoeger początkujący

| 

|  Wysłany: Pią 30 Wrz 2022, 12:11    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Bardzo podobają mi się żaluzje drewniane ale nie należą do najtańszych. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| lenkaa guru

| 

|  Wysłany: Wto 28 Lut 2023, 10:25    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Jedną z rewelacyjnych firm świadczącą kompleksowe usługi doradztwa, sprzedaży i montażu szerokiego asortymentu gotowych produktów jak moskitiery, żaluzje, rolety, markizy itp znajdziecie odwiedzając  https://slonecznemarkizy.pl/. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Margolcia33 maniak

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |