|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| slodkoslona uzależniony

| 

|  Wysłany: Pon 28 Sie 2017, 15:35    Temat postu: ślubne zaproszenia |   |  
				| 
 |  
				| Dostepnych jest wiele wzorów takich zaproszeń dlatego pewnie wybór jest taki trudny, Przy organizacji wesele nie tylko o zaproszeniach trzeba pamiętać ale też o wielu innych rzeczach takich jak fotograf czy samochód.Wszystko czego potrzebujesz możesz wyszukać tutaj http://zaprojektujwesele.pl/#kategorie . Zobaczysz jak bardzo ułatwi ci to calą organizacje. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kankonada gaduła

| 

|  Wysłany: Pią 15 Wrz 2017, 6:25    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ślicznie to wygląda, pewnie można się zdecydować na takie ładne gotowce, choć słyszałam, że niektórzy decydują się także i na samodzielne tworzenie zaproszeń. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| SupervioSS kandydat

| 

|  Wysłany: Wto 19 Wrz 2017, 12:04    Temat postu: re |   |  
				| 
 |  
				| my zdecydowaliśmy się na opcję pomiędzy na stronie http://stronawesela.pl  wybraliśmy wzór Laura i dokonaliśmy jego personalizacji mogliśmy zadecydować o wszystkich jego elementach! Gotowy projekt zaakceptowaliśmy i dopiero wtedy przystąpiono do druku! Mało tego dobraliśmy sobie w tym samym stylu zawieszki na butelki, winietki, plany stołów, księgi gości  i pudełka na ciasta. Dzięki temu całe wesele miało motyw przewodni i było bardzo eleganckie |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| E-kwiaty gaduła

| 

|  Wysłany: Czw 28 Wrz 2017, 9:14    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Akurat jeżeli chodzi  o zaproszenia ślubne to wybór jest bardzo szeroki, możemy dopasować je pod swój własny styl oraz gust, zamówić. Polecam zacząć poszukiwania do sklepów internetowych z dodatkami, artykułami ślubnymi. _________________
 Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów.
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| niepoprawny maniak

| 

|  Wysłany: Sob 14 Paź 2017, 11:57    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | E-kwiaty napisał: |  	  | Akurat jeżeli chodzi  o zaproszenia ślubne to wybór jest bardzo szeroki, możemy dopasować je pod swój własny styl oraz gust, zamówić. Polecam zacząć poszukiwania do sklepów internetowych z dodatkami, artykułami ślubnymi. | 
 Zgadzam się z Tobą w stu procentach - sklepów internetowych oferujących wspomniany asortyment jest bardzo dużo. Ze swojej strony mogę polecić sklep o nazwie moje zaproszenia, który poza zaproszeniami posiada w swojej ofercie również winietki ślubne, wkładki do zaproszeń oraz zawieszki na alkohol w tym samym stylu!
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| BasiaZ80 kandydat

| 

|  Wysłany: Wto 17 Paź 2017, 7:08    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja ostatnio wybierałam zaproszenia na chrzest, ale widziałam świetne zaproszenia ślubne tu. Duży wybór, a co najlepsze w środku można wybrać ich wierszyki, albo samemu coś wymyślić i to będzie wydrukowane na zaproszeniach. Nie widziałam takiej oferty nigdzie indziej. _________________
 Zapraszam na moją stronę
  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kiziamizia kandydat

| 

|  Wysłany: Pon 6 Lis 2017, 20:27    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja zamówiłam zaproszenia ,  najpierw zrobiłam sobie własny projekt potem przekazałam go do realizacji profesjonalnej firmie http://artenne.pl/ . Efekt był wspaniały ,  byłam zachwycona wyszło tak jak tego chciałam , wykonanie bardzo estetyczne i solidne , bardzo szybciutko zrealizowali zamówienie i w dobrej cenie co ważne |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| pannamloda92 początkujący

| 

|  Wysłany: Wto 14 Lis 2017, 0:36    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A ja zamówiłam próbki w tej pracowni https://www.celegarth.pl/. Są super! Gorąco polecam! Będe u nich robiła zaproszenia i dodatki pasujące do całości, tylko zastanawiam się nad wzorem. Wszystkie są takie niepowtarzalne. Bez tych brokatów, świecących papierów i laserów. Rzadko takie widziałam, więc będą wyjątkowe  A ile wcześniej wysyłacie zaproszenia swoim gościom? Jak myślicie jaki jest odpowiedni moment aby nie było za wcześnie i za późno. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| aniol88 początkujący

| 

|  Wysłany: Sro 13 Gru 2017, 13:42    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja sobie sama zaprojektowalam i zanioslam do drukarni projekt. _________________
 Anioł88
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| MoniaK początkujący

| 

|  Wysłany: Sro 13 Gru 2017, 14:17    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Świetne zaproszenia  Myślę, że ręcznie tworzone, to przy okazji zdecydowanie mniejszych, kameralnych wesel. A i gotowe można znaleźć bardzo fajne |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach