Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

nietrzymanie moczu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dubaja
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 31 Sie 2022, 13:58    Temat postu: nietrzymanie moczu Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny czy któraś z was miała problem z nietrzymaniem moczu? Chcę iść do dozu po jakieś wkładki, jakie polecacie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Maddika
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 31 Sie 2022, 21:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W aptece doz możesz dostać darmowe próbki, wtedy jak przetestujesz łatwiej będzie wybrać te odpowiednie dla ciebie.
Powrót do góry
kaszabarabasza
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 4 Wrz 2022, 13:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mojej znajomej w tym temacie pomogła dr Barbara Blicharczyk, przyjmuje na ul Szpitalnej 2 w Kołobrzegu. Babka naprawdę jest świetna, do tego bardzo delikatna i uprzejma. Zajmuje się naprawdę poważnymi problemami kobiecymi i ma skuteczne metody.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Sro 21 Wrz 2022, 10:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja posiadam ten sam problem co ty i powiem że nauczyłam się już z nim radzić. Dostałam namiar na specjalistyczny sklep https://chlonne24.pl/pieluchomajtki-dla-doroslych. W swojej bogatej ofercie posiadają różnego rodzaju majtki chłonne, pieluchomajtki, podkłady czy artykuły do pielęgnacji. Dokładają wszelkich starań by zamówienia były realizowane szybko i profesjonalnie. Dodatkowo można się u nich spotkać z obsługą o dużej wiedzy w tej dziedzinie i chętnej do udzielania pomocy.
Powrót do góry
Bring
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 13 Paź 2022, 10:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Maddika napisał:
W aptece doz możesz dostać darmowe próbki, wtedy jak przetestujesz łatwiej będzie wybrać te odpowiednie dla ciebie.

No właśnie też coś słyszałam na temat tego, że w DOZie można dostać darmowe próbki wkładek z Teny. Wiecie może coś więcej na ten temat?
Powrót do góry
walentynka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 29 Sty 2025, 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nietrzymanie moczu to dość niekomfortowy problem dlatego warto wiedzieć, jak sobie z nim radzić. W aptekach stacjonarnych sieci DOZ można zakupić wkładki oraz pieluchomajtki, wybór i dostępność jest bardzo duża.
Powrót do góry
Molly333
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 31 Mar 2025, 19:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam wybrać się właśnie do DOZ, najniższe ceny i największy wybór wkładek i pieluchomajtek. Dobrym pomysłem będzie też podpytanie o próbki, zawsze to jakaś szansa na przetestowanie produktu przed zakupem.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: