Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dubaja kandydat

|
Wysłany: Sro 31 Sie 2022, 13:58 Temat postu: nietrzymanie moczu |
|
|
Dziewczyny czy któraś z was miała problem z nietrzymaniem moczu? Chcę iść do dozu po jakieś wkładki, jakie polecacie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maddika bywalec

|
Wysłany: Sro 31 Sie 2022, 21:36 Temat postu: |
|
|
W aptece doz możesz dostać darmowe próbki, wtedy jak przetestujesz łatwiej będzie wybrać te odpowiednie dla ciebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszabarabasza bywalec

|
Wysłany: Nie 4 Wrz 2022, 13:43 Temat postu: |
|
|
Mojej znajomej w tym temacie pomogła dr Barbara Blicharczyk, przyjmuje na ul Szpitalnej 2 w Kołobrzegu. Babka naprawdę jest świetna, do tego bardzo delikatna i uprzejma. Zajmuje się naprawdę poważnymi problemami kobiecymi i ma skuteczne metody. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Sro 21 Wrz 2022, 10:17 Temat postu: |
|
|
Ja posiadam ten sam problem co ty i powiem że nauczyłam się już z nim radzić. Dostałam namiar na specjalistyczny sklep https://chlonne24.pl/pieluchomajtki-dla-doroslych. W swojej bogatej ofercie posiadają różnego rodzaju majtki chłonne, pieluchomajtki, podkłady czy artykuły do pielęgnacji. Dokładają wszelkich starań by zamówienia były realizowane szybko i profesjonalnie. Dodatkowo można się u nich spotkać z obsługą o dużej wiedzy w tej dziedzinie i chętnej do udzielania pomocy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bring bywalec

|
Wysłany: Czw 13 Paź 2022, 10:12 Temat postu: |
|
|
Maddika napisał: | W aptece doz możesz dostać darmowe próbki, wtedy jak przetestujesz łatwiej będzie wybrać te odpowiednie dla ciebie. |
No właśnie też coś słyszałam na temat tego, że w DOZie można dostać darmowe próbki wkładek z Teny. Wiecie może coś więcej na ten temat? |
|
Powrót do góry |
|
 |
walentynka uzależniony

|
Wysłany: Sro 29 Sty 2025, 17:26 Temat postu: |
|
|
Nietrzymanie moczu to dość niekomfortowy problem dlatego warto wiedzieć, jak sobie z nim radzić. W aptekach stacjonarnych sieci DOZ można zakupić wkładki oraz pieluchomajtki, wybór i dostępność jest bardzo duża. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Molly333 bywalec

|
Wysłany: Pon 31 Mar 2025, 19:07 Temat postu: |
|
|
Polecam wybrać się właśnie do DOZ, najniższe ceny i największy wybór wkładek i pieluchomajtek. Dobrym pomysłem będzie też podpytanie o próbki, zawsze to jakaś szansa na przetestowanie produktu przed zakupem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|