Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Fizjoterapia we Wrocławiu

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
slodkoslona
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 4 Jan 2017, 23:38    Post subject: Fizjoterapia we Wrocławiu Reply with quote

Czy znacie we Wrocławiu fajne miejsce, gdzie wykonują profesjonalne masaże i fizjoterapię? Ostatnio mam trochę problemy z kręgosłupem i chętnie poszłabym do specjalisty z tej dziedziny. Słyszeliście może o Centrum Terapii Zintegrowanej http://ctzwroclaw.pl/kontakt/?
Back to top
View user's profile Send private message
mangorem
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 30 Jun 2017, 14:29    Post subject: Reply with quote

Może dalej trochę ale może oni by kogoś polecili we Wrocławiu http://akupunkturapokrywka.pl/ Ale są świetni, robią akupunkturę, refleksoterapię, teraz normobaria tam jest. Naprawdę można u nich podreperować sobie zdrowie.
Back to top
arvena
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sat 1 Jul 2017, 21:22    Post subject: Reply with quote

Miałam skuteczną rehabilitację ale w Warszawie.Przeszłam szereg badań i wiem jedno, bez niej nie mogłabym normalnie funkcjonować. Najlepsze efekty dały zabiegi magnetoterapii w Natural Medical, które robią tam nowym urządzeniem które jest w stanie nawet leczyć sportowe urazy
Back to top
Torb200
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 13 Jul 2017, 14:58    Post subject: Reply with quote

Ja bym zapytał znajomych. Oni zawsze dają sprawdzone porady uśmiech
ina838
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 9 Jan 2018, 12:45    Post subject: Reply with quote

Masz rację. To najlepsza rekomendacja. Ja bym tylko jeszcze sprawdziła czy taki fizjoterapeuta ukończył tylko jedną szkołę, czy też regularnie dokształca się na kursach dla fizjoterapeutów takich jak np. ten http://www.topschool-pnf.pl/. W tym zawodzie ważny jest ciągły rozwój i zdobywanie nowej wiedzy.
Back to top
kamia23
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 31 Aug 2021, 22:19    Post subject: Reply with quote

Myślę, że taki fizjoterapeuta nie tylko ukończył szkołę ale jest też po licznych kursach skoro zaczął własną praktykę i prowadzi gabinet. Musi mieć przecież wiele pacjentów. I taki fizjoterapeuta prowadzi także dokumentację medyczną zapewne, w tym będzie karta badania pacjenta gdzie opisuje dane pacjenta, spostrzeżenia po badaniu, diagnozę i zaplanowany plan leczenia i rehabilitacji.
Back to top
Kazikdobry
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 8 Apr 2022, 11:31    Post subject: Reply with quote

Dla rehabilitantów, fizjoterapeutów i masażystów polecam kursy i szkolenia podnoszące kwalifikacje https://www.lesnapolana.edu.pl/kursy-dla-fizjoterapeutow/
Back to top
liliputi
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 21 Oct 2022, 13:50    Post subject: Reply with quote

Dzięki za rekomendację, ja ze swojej strony mogę przekierować namiar na łóżka rehabilitacyjne Katowice. Duży wybór łóżek w atrakcyjnych cenach do wynajęcia czy wypożyczenia.
Back to top
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 8 Dec 2022, 11:29    Post subject: Reply with quote

Chciałbym Wam polecić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego gabinetu fizjoterapii w Warszawie - fizjoterapeuta z Warszawy . Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych ze zdrowiem.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce