| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
slodkoslona uzależniony

|
Posted: Wed 4 Jan 2017, 23:38 Post subject: Fizjoterapia we Wrocławiu |
|
|
| Czy znacie we Wrocławiu fajne miejsce, gdzie wykonują profesjonalne masaże i fizjoterapię? Ostatnio mam trochę problemy z kręgosłupem i chętnie poszłabym do specjalisty z tej dziedziny. Słyszeliście może o Centrum Terapii Zintegrowanej http://ctzwroclaw.pl/kontakt/? |
|
| Back to top |
|
 |
mangorem bywalec

|
Posted: Fri 30 Jun 2017, 14:29 Post subject: |
|
|
| Może dalej trochę ale może oni by kogoś polecili we Wrocławiu http://akupunkturapokrywka.pl/ Ale są świetni, robią akupunkturę, refleksoterapię, teraz normobaria tam jest. Naprawdę można u nich podreperować sobie zdrowie. |
|
| Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
Posted: Sat 1 Jul 2017, 21:22 Post subject: |
|
|
| Miałam skuteczną rehabilitację ale w Warszawie.Przeszłam szereg badań i wiem jedno, bez niej nie mogłabym normalnie funkcjonować. Najlepsze efekty dały zabiegi magnetoterapii w Natural Medical, które robią tam nowym urządzeniem które jest w stanie nawet leczyć sportowe urazy |
|
| Back to top |
|
 |
Torb200 początkujący

|
Posted: Thu 13 Jul 2017, 14:58 Post subject: |
|
|
Ja bym zapytał znajomych. Oni zawsze dają sprawdzone porady  _________________ Staraj się tylko pamiętać, co cię uszczęśliwia, dobrze? Nie okłamuj samej siebie tylko dlatego, że tak jest bezpieczniej. Rzeczywistość tak nie działa... |
|
| Back to top |
|
 |
ina838 kandydat

|
Posted: Tue 9 Jan 2018, 12:45 Post subject: |
|
|
| Masz rację. To najlepsza rekomendacja. Ja bym tylko jeszcze sprawdziła czy taki fizjoterapeuta ukończył tylko jedną szkołę, czy też regularnie dokształca się na kursach dla fizjoterapeutów takich jak np. ten http://www.topschool-pnf.pl/. W tym zawodzie ważny jest ciągły rozwój i zdobywanie nowej wiedzy. |
|
| Back to top |
|
 |
kamia23 gaduła

|
Posted: Tue 31 Aug 2021, 22:19 Post subject: |
|
|
| Myślę, że taki fizjoterapeuta nie tylko ukończył szkołę ale jest też po licznych kursach skoro zaczął własną praktykę i prowadzi gabinet. Musi mieć przecież wiele pacjentów. I taki fizjoterapeuta prowadzi także dokumentację medyczną zapewne, w tym będzie karta badania pacjenta gdzie opisuje dane pacjenta, spostrzeżenia po badaniu, diagnozę i zaplanowany plan leczenia i rehabilitacji. |
|
| Back to top |
|
 |
Kazikdobry uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
liliputi kandydat

|
Posted: Fri 21 Oct 2022, 13:50 Post subject: |
|
|
| Dzięki za rekomendację, ja ze swojej strony mogę przekierować namiar na łóżka rehabilitacyjne Katowice. Duży wybór łóżek w atrakcyjnych cenach do wynajęcia czy wypożyczenia. |
|
| Back to top |
|
 |
Kowal31 uzależniony

|
Posted: Thu 8 Dec 2022, 11:29 Post subject: |
|
|
| Chciałbym Wam polecić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego gabinetu fizjoterapii w Warszawie - fizjoterapeuta z Warszawy . Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych ze zdrowiem. |
|
| Back to top |
|
 |
|